Κίνα: Ένας νεκρός και επτά αγνοούμενοι σε κατολίσθηση σε εργοτάξιο αυτοκινητοδρόμου

Must Read

Εργατικό ατύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε στην κεντρική Κίνα όταν προκλήθηκε κατολίσθηση σε εργοτάξιο αυτοκινητοδρόμου ταχείας κυκλοφορίας, ενώ επτά ακόμη άτομα αγνοούνται.

Έξι άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί, ενώ υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς από τη χθεσινή κατολίσθηση, δήλωσαν αξιωματούχοι της επαρχίας Χουμπέι σε ανάρτησή τους στην πλατφόρμα WeChat, προσθέτοντας ότι προσπαθούν να αποτρέψουν άλλες καταστροφές στην περιοχή.

Οι καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν τμήματα της Κίνας εδώ και πολλές εβδομάδες έχουν προκαλέσει σειρά φονικών κατολισθήσεων.

Τον περασμένο μήνα, 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε κατολίσθηση στην επαρχία Σετσουάν, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This