Παλαιστίνιος πρέσβης στην Αθήνα: «Τα ισραηλινά media κάνουν προπαγάνδα»

«H επίθεση στο νοσοκομείο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»

Must Read

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τετάρτη ο Γιουσέφ Ντορχόμ, πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα. «Χειρότερο έγκλημα από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου η ανοχή στο έγκλημα αυτό» επεσήμανε για το πολύνεκρο χτύπημα στην Γάζα.

Χαρακτήρισε την επίθεση στο νοσοκομείο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και έκανε λόγο για 3.600 νεκρούς αμάχους από την αρχή της κρίσης με το Ισραήλ.

«Τα ισραηλινά media κάνουν προπαγάνδα και πυροβολούν την κοινή γνώμη με σφαίρες γεμάτες δηλητήριο. Τι άλλο περιμένει ο κόσμος για να καταδικάσει το έγκλημα του Ισραήλ; Το Ισραήλ ήδη ψεύδεται ισχυριζόμενο πως το νοσοκομείο επλήγη από ρουκέτα που εξοστρακίστηκε. Απέσυρε το βίντεο όταν ένας ρεπόρτερ των NYT απέδειξε πως είναι ψεύτικο. Αναφέρει πως το γραφείο τύπου του Νετανιάχου παραδέχθηκε στο Twitter πως “βομβάρδισε βάση της Χαμάς στο νοσοκομείο”».

Πηγή φωτὀ: Wikipedia

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This