Ραγίζουν καρδιές η μητέρα και ο αδερφός της 23χρονη Σάνι Λουκ: «Ήταν ένας άγγελος»

Πώς σχολιάζουν το βίντεο με τους μαχητές της Χαμάς

Must Read

Αποτροπιασμό συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση του άγριου και βίαιου θανάτου της 23χρονης Γερμανοεβραίας Σάνι Λουκ η οποία σκοτώθηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ που αιματοκυλίστηκε.

Όπως λέει η μητέρα και ο αδερφός της, που περνούν την δική τους περίοδο πένθους, δεν μπόρεσαν να θάψουν την νεαρή καθώς δεν βρέθηκαν αρκετά «θραύσματα» από το σώμα της.

Μιλώντας στο Sky News, ο 20χρονος Άμιτ Λουκ ανέφερε πως η τελευταία φορά που μίλησε με την αδερφή του ήταν όταν προσπαθούσε να ξεφύγει από το φεστιβάλ μουσικής την στιγμή που άκουγε τους πυροβολισμούς από τους ενόπλους.

Δείτε βίντεο:

«Είπε “φεύγουμε τώρα αμέσως, μην ανησυχείς”, Αλλά οι τρομοκράτες περίμεναν στον δρόμο». δήλωσε ο νεαρός.

Μετά, η οικογένεια της Σάνι είδε το ανατριχιαστικό βίντεο όπου το ημίγυμνο σώμα της ήταν απλωμένο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, περιτριγυρισμένο από ενόπλους και πλήθος που την χλεύαζαν και έφτυναν.

Σχετικά με το βίντεο ο Αμίτ σχολίασε:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα ένα τέτοιο βίντεο, την αδερφή μου σε αυτή τη βάναυση θέση. Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όλη η οικογένεια κατέρρευσε.

Ήταν τόσο δύσκολο να βλέπουμε όλη αυτή τη βαρβαρότητα. Παρόλο που ξέρουμε ότι η Χαμάς μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς, απλά την έφτυναν και της φέρθηκαν σαν να μην ήταν τίποτα.

Γιατί το μίσος οδηγεί μόνο σε έναν κύκλο μίσους».

Δείτε βίντεο:

Αρχικά η οικογένεια πίστευε ότι ήταν ζωντανή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε κάποιο νοσοκομείο. Ώσπου την Δευτέρα έμαθαν το άσχημο νέο, όταν Ισραηλινοί στρατιώτες βρήκαν θραύσματα από το κρανίο της που σημαίνει ότι η νεαρή αποκεφαλίστηκε από την Χαμάς.

Η μητέρα της άτυχης 23χρονης Ρικάρντα είπε ότι βλέποντας το βίντεο με το άψυχο σώμα της κόρης της στο φορτηγάκι, ήταν σαν να ζούσε μια ταινία τρόμου.

«Αν είδατε το βίντεο, μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα.Νιώθεις σαν να είσαι σε ταινία τρόμου, όταν βλέπεις την ίδια σου την κόρη να μεταφέρεται έτσι από αυτούς τους βάρβαρους ανθρώπους και όλοι να πανηγυρίζουν και να την φτύνουν. Είναι σαν να είσαι σε κακή ταινία και θέλεις να ξυπνήσεις».

Η οικογένεια θα βρει ένα τρόπο να τιμήσει την 23χρονη Σάνι αφού δεν μπορεί να την θάψει.

Όπως τονίζουν θα την θυμούνται για πολλά πράγματα.

« Αγαπούσε τη μουσική. Αγαπούσε τα τατουάζ. Ήταν ένα καλλιτεχνικό άτομο από τη φύση της… Στον τρόπο που μιλούσε και στον τρόπο που κινούνταν. Στον τρόπο που χόρευε. Δεν υπήρχε καμία σκοτεινή πλευρά, μόνο ένας αγνός άγγελος», λέει ο αδερφός της.

Η μητέρα της λέει: «Ήταν ένα πολύ αντισυμβατικό κορίτσι, ήξερε πραγματικά τι ήθελε, τι ήθελε να κάνει. Ήταν ανεξάρτητη, ζούσε στο Τελ Αβίβ κερδίζοντας τα δικά της χρήματα. Ήταν ευτυχισμένη, διασκέδαζε και ταξίδευε. Οπότε χρησιμοποιούσε πραγματικά τον χρόνο της για να κάνει όλα τα όμορφα πράγματα που ήθελε να κάνει – τουλάχιστον αυτό».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This