Χαμός σε sex party στην Ταϊλάνδη – Ημίγυμνοι Βρετανοί τουρίστες και ιερόδουλες στους δρόμους

«Θεέ μου, σκοτώνονται μεταξύ τους εκεί μέσα»

Must Read

Ασύλληπτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε σεξ πάρτι που διοργανώθηκε από τουρίστες στα νησιά Πουκέτ, στην Ταϊλάνδη. Τα ξημερώματα της Πέμπτης η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε και βγήκαν στους δρόμους από την βίλα των οργίων ημίγυμνοι άνδρες και γυναίκες. Τρομοκρατημένος γείτονας παρακολουθούσε από το μπαλκόνι και ακούγεται στο βίντεο της Daily Mail να λέει: «Θεέ μου, σκοτώνονται μεταξύ τους εκεί μέσα».

Οι τουρίστες φέρονται να προσκάλεσαν 5 τρανσέξουαλ συνοδούς στην βίλα για ομαδικό ξεφάντωμα μαζί με 2 γυναίκες. Μια διαφωνία, ωστόσο, για τις τιμές που χρέωναν οι ιερόδουλες πυροδότησε χάος στο sex party.

Στα πλάνα διακρίνονται γυμνές γυναίκες να τρέχουν στον δρόμο, καθώς εκσφενδονίζονταν ποτήρια και γλάστρες. Στο εσωτερικό της οικίας σπασμένα γυαλιά και αίμα παντού, ανάμεσα σε άδεια μπουκάλια και τσιγάρα, αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Φωτό: Daily Mail

«Ήταν σαν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα πάντα πετάγονταν τριγύρω. Ήθελα να πάρω ένα κράνος για την ασφάλειά μου» δήλωσε άλλος γείτονας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου περιέθαλψαν έναν 23χρονο από το Μπρίστολ για τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι, προτού τον μεταφέρουν εσπευσμένως στο νοσοκομείο. Δήλωσαν, δε, ότι όλοι οι τουρίστες ήταν Βρετανοί.

Επιπλέον, μια ιερόδουλη υπέστη τραύματα στο κεφάλι και το χέρι, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Δύο ακόμη υπέστησαν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για ανάκριση.

Δείτε το βίντεο

Πηγή φωτό: Print Screen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This