Θερμό επεισόδιο Μπλίνκεν με Νετανιάχου!

Must Read

Σε τροχιά οριστικής ρήξης φαίνεται ότι βρίσκονται οι σχέσεις ΗΠΑ – Ισραήλ, έπειτα και από τα τεκταινόμενα κατά την διάρκεια της συνάντησης Νετανιάχου – Μπλίνκεν, μία συνάντηση που τελείωσε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπλίνκεν διεμήνυσε στον Νετανιάχου ότι εάν δεν εκπονήσει ένα βιώσιμο σχέδιο, η Γάζα θα είναι η καταστροφή του!

Στην δημόσια δήλωση του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε την ρήξη, δηλώνοντας:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν. Του είπα ότι εκτιμούσα πολύ το γεγονός ότι για περισσότερους από πέντε μήνες ήμασταν ενωμένοι στον πόλεμο κατά της Χαμάς. Του είπα επίσης ότι αναγνωρίζουμε την ανάγκη εκκένωσης αμάχων πληθυσμών από εμπόλεμες ζώνες και φυσικά ανταποκρινόμαστε επίσης στις ανθρωπιστικές ανάγκες και εργαζόμαστε προς αυτό.

Αλλά είπα επίσης ότι δεν υπήρχε τρόπος να νικήσουμε τη Χαμάς χωρίς να πάμε στη Ράφα και να εξαλείψουμε τα υπόλοιπα τάγματα εκεί. Και του είπα ότι ελπίζω να το κάνουμε με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά αν χρειαστεί, θα το κάνουμε μόνοι μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This