Φρικιαστικό τροχαίο στην Ιταλία: Κάηκαν ζωντανοί 40χρονος DJ και 21χρονο μοντέλο μέσα σε Ferrari που έτρεχε με 200!

Τα χρυσά ρολόγια που φορούσαν, ήταν τα μόνα που απέμειναν άθικτα στις απανθρακωμένες σορούς τους

Must Read

Ακαριαίο θάνατο μέσα στη Ferrari που οδηγούσε ο 40χρονος DJ Hysni Qestaj βρήκαν ο ίδιος και η 21χρονη φίλη του, Anna Kraevskaya, σε αυτοκινητόδρομο στην Ιταλία, όταν το πολυτελές όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κατά τη σφοδρότατη πρόσκρουση -ο 40χρονος φέρεται να έτρεχε με 200 χιλιόμετρα/ώρα- το αξίας 120.000 ευρώ supercar έσπασε στη μέση, με το πίσω μέρος του να εκσφενδονίζεται τουλάχιστον 50 μέτρα μακριά και το άτυχο ζευγάρι να εγκλωβίζεται μέσα στις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες και να καίγεται ζωντανό. Η αστυνομία, οι τραυματιοφορείς και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο δεν μπορούσαν, δυστυχώς, να κάνουν απολύτως τίποτα.

  • Δείτε βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας:

Ο Hysni Questaj, Ελβετός υπήκοος με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο, ζούσε στο Villeneuve της Ελβετίας και ήταν πατέρας δυο παιδιών, ηλικίας 11 και 14 ετών, τα οποία ζουν με τη μητέρα τους στην πατρίδα τους, ενώ η συνοδηγός του, Anna Kraevskaya, με καταγωγή από την Οδησσό της Ουκρανίας, ζούσε επίσης στην Ελβετία και εργαζόταν ως μοντέλο. Οι δυο τους ταξίδευαν οδικώς στην Ιταλία για τις διακοπές του Πάσχα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα του DNA από το δεύτερο πτώμα εκκρεμούν ακόμη, αν και οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι ανήκει στην 21χρονη κοπέλα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους φέρεται να γνωρίστηκαν στο κλαμπ Jukebox, στη Σιόν της Ελβετίας, όπου ο Κοσοβάρος DJ έπαιζε το βράδυ πριν από το τροχαίο δυστύχημα, και να αναχώρησαν παρέα για Ιταλία με τη «μοιραία» Ferrrari του. Το μόνο που παρέμεινε άθικτο στις απανθρακωμένες σορούς τους, ήταν τα… χρυσά ρολόγια που φορούσαν!

Σημειώνεται πως το φρικιαστικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 31 Μαρτίου, την Κυριακή του καθολικού Πάσχα, στον περιφερειακό άξονα A4-A5 Ivrea-Santhià, στην περιοχή του Vercelli, κοντά στην Alice Castello.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This