Ο Μεντβέντεφ απειλεί: Μας υποχρεώνετε να κατακτήσουμε ολόκληρη την Ουκρανία!

«Φαίνεται πως οι ηλίθιοι στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν πραγματικά σχεδόν όλη η Ουκρανία να τεθεί υπό τον έλεγχο της Ρωσίας»

Must Read

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχολιάζοντας την παροχή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία:

«Φαίνεται πως οι ηλίθιοι στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν πραγματικά σχεδόν όλη η Ουκρανία να τεθεί υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Γι’ αυτό δίνουν στην κυβέρνηση Μπαντέρα όπλα μεγαλύτερης εμβέλειας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Πούτιν λέει ότι για μια ειρηνική ζωή, η χώρα μας θα πρέπει να δημιουργήσει μια ζώνη ασφάλειας, εντός της οποίας το νεοναζιστικό καθεστώς δεν θα έχει την ευκαιρία να χτυπήσει στόχους σε ρωσικό έδαφος (συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, όλα τα εδάφη που επέστρεψαν στο κράτος μας). Δεν είναι δύσκολο να υπολογιστεί ότι εάν το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί πυραύλους τύπου Storm Shadow/SCALP-EG με βεληνεκές τουλάχιστον 550 km και με απόσταση μεταξύ Belgorod και Κιέβου 429 km, σχεδόν ολόκληρο το κεντρικό και σημαντικό τμήμα της δυτικής εδάφη θα καταστρέφονταν. Η Ουκρανία πέφτει σε μια τέτοια υγειονομική ζώνη. Με άλλα λόγια, η Ρωσία θα έπρεπε να είναι παντού εκεί (550 km συν άλλα 70-100 km για να είμαστε σίγουροι).

Διαφορετικά, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πόλεων και των χωριών μας. Ακόμα κι αν φανταστούμε ότι έχει υπογραφεί κάποιου είδους έγγραφο με το Κίεβο (ή μάλλον με την Ουάσιγκτον), κάθε νέος ηλίθιος Μπαντέρα με βλήματα είναι αρκετά ικανός να το παραβιάσει. Οι συνέπειες είναι προφανείς.

Εάν συνεχιστεί αυτό, η εγγυημένη υγειονομική ζώνη θα είναι κάπου στα σύνορα με την Πολωνία. Ή ήδη στην ίδια την Πολωνία. Και αυτό είναι εντελώς επικίνδυνο. Επιπλέον, τα μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα, με τα οποία η χώρα μας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ασκήσεων, είναι μια πολύ χαλαρή ιδέα. Τέτοια όπλα (τακτικά ή μη), όπως όλοι γνωρίζουν, περιλαμβάνουν πυρηνικά φορτία που ξεπερνούν σημαντικά τη δύναμη του Little Boy και του Fat Man.

Υπολογίστε λοιπόν προσεκτικά το εύρος αυτών που διαθέτετε στους Ναζί, κύριοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This