Ποιους «δείχνουν» οι έρευνες της Interpol για το απειλητικό email σε σχολεία της Κύπρου

Ως εξαιρετικά σοβαρό κρίθηκε το θέμα και οδηγήθηκαν οι κυπριακές Αρχές σε αυτή την απόφαση - Οι πρώτες πληροφορίες για τους αποστολείς

Must Read

Οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ζήτησαν τη συνδρομή της Interpol και της Europol για το ζήτημα του απειλητικού email που εστάλη μαζικά (σ.σ. με ίδιο περιεχόμενο, ίδια διεύθυνση αποστολέα) σε σχολεία σε όλη την Κύπρο (Λεμεσός, Πάφος, Λευκωσία, ελεύθερη Αμμόχωστος) και κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρό, προκαλώντας -εκτός από αναστάτωση -ακόμα και εκκενώσεις τμημάτων σχολείων!

  • Το email έγραφε τα εξής:

«Υπάρχει μία βόμβα στο σχολείο. Πάντα περιμέναμε την ημέρα που μπορούμε να κατεβούμε στην πόλη και να μην κρύψουμε τα πρόσωπά μας. Θα έρθει η μέρα που οι εικόνες μας στο κεφάλι μας θα γίνουν η καταστροφική δύναμη της πραγματικότητας που θα νιώσετε σε αυτούς τους τοίχους. Το αίμα των εκπαιδευτικών θα χυθεί στα σχολεία. Θα τους κόψουμε το λαιμό. Οι εχθροί του Αλλάχ θα πουν ψέματα για τις πράξεις μας. Η Σαρία δεν χωρίζει τους μη πιστούς σε πολεμικές και ειρηνικές. Είπα: «Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ τα άλογά μας ποδοπάτησαν τις γυναίκες και τα παιδιά των ειδωλολατρών. Είπε: “είναι από τους πατέρες τους». Παιδιά και γυναίκες θα σκοτωθούν μόνο αν μπουν στο δρόμο μας. Θα σας καταστρέψουμε στους δρόμους. Τα φορτηγά μας είναι γεμάτα εκρηκτικά. Θα σας καταστρέψουν στις κεντρικές πλατείες όπως στη Νίκαια και θα κόψει τα πλήθη με μαχαίρια. Θα σπάσουν σε σας και θα ανατιναχτούν. Θα σε πνίξουμε στο αίμα».

Το email

Σύμφωνα με το κυπριακό ΣΙΓΜΑ, οι πρώτες πληροφορίες από την Interpol αναφέρουν πως πίσω από το απειλητικό email φέρεται να κρύβονται αντιεξουσιαστές που βρίσκονται σε ρωσικό έδαφος, ενώ το ίδιο μήνυμα εστάλη στις 7 Μαΐου και σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This