Τέσσερις νεκροί και 16 σοβαρά τραυματίες μετά από κατάρρευση κτηρίου στη Μαγιόρκα!

Επτά από τους τραυματίες είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ εννέα τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση

Must Read

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν μετά την κατάρρευση της στέγης ενός διώροφου κτηρίου στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, επτά από τους τραυματίες είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ εννέα τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομειακά κέντρα στην Πάλμα.

Σύμφωνα με αναφορές, η βεράντα του μπαρ, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του διώροφου κτιρίου στην Avenida Cartago, κατέρρευσε ξαφνικά και παρέσυρε στο θάνατο τους άτυχους ανθρώπους.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η τραγωδία σημειώθηκε σε ένα μπαρ-εστιατόριο στην περιοχή Playa de Palma, διάσημο τουριστικό θέρετρο στα νότια της πρωτεύουσας του νησιού Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη στιγμή που η υψηλή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης, η κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 20:30 (τοπική ώρα, 21:30 ώρα Ελλάδος) στο κτήριο όπου στεγαζόταν το «Medusa Beach Club» στο τουριστικό θέρετρο.

Επιτόπου έσπευσαν σωστικά συνεργεία που απεγκλώβισαν τραυματίες από τα ερείπια, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό επιζώντων.

Υπάρχουν φόβοι ότι ίσως ο αριθμός των θυμάτων αυξηθεί…

*φωτογραφία: video capture

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This