Παράλυτη από την μέση και κάτω έμεινε καθηγήτρια χορού που τραυματίστηκε στην πτήση της Singapore Airlines!

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό

Must Read

Μια τρομακτική αλλαγή στην ζωή της βιώνει η Βρετανίδα Κέρι Τζόρνταν η οποία βρισκόταν μέσα στην πτήση τρόμου της Singapore Airlines η οποία «σημαδεύτηκε» από εφιαλτικές αναταράξεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο από ανακοπή ενός 73χρονου και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων επιβατών.




Η γυναίκα η οποία είναι καθηγήτρια χορού τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα θα μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω!

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγός της, Κιθ Ντέιβις ο οποίος επίσης τραυματίστηκε. Το ζευγάρι μένει στην Αδελαίδα της Αυστραλίας και επέστρεφε εκεί μετά από διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια των αναταράξεων η Τζόρνταν εκτινάχθηκε στα ντουλάπια των αποσκευών και κατέληξε στον διάδρομο! Υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο Samittivej Srinakarin της Μπανγκόκ, όπου αναμένεται να παραμείνει για αρκετές ακόμα εβδομάδες.

O 59χρονος σύζυγος της Τζόρνταν 
Ακόμη 22 επιβάτες της πτήσης τραυματίστηκαν στην σπονδυλική στήλη. Ανάμεσά τους η χήρα του 73χρονου Τζεφ Κίτσεν που έχασε την ζωή του στο αεροπλάνο από ανακοπή.
Σχετικά με το περιστατικό ο Ντέιβις είπε:
«Απλώς πέσαμε σε μια τεράστια τρύπα., είχαμε… ελεύθερη πτώση και εμείς βρεθήκαμε κατευθείαν στην οροφή της καμπίνας. Ήμασταν στο μεσαίο τμήμα και φύγαμε με το κεφάλι προς τα εμπρός. Η Κέρι χτύπησε στα ντουλάπια των αποσκευών. Αντί να προσγειωθεί στο κάθισμά της, έπεσε φαρδιά πλατιά στο διάδρομο και από εκείνη τη στιγμή δεν κουνήθηκε ως το τέλος της πτήσης. Ήταν τρομακτικό. Θυμάμαι ότι έσκυψα από πάνω της και ανέπνεε. Μπορούσε να επικοινωνήσει, ήταν πολύ αδύναμη».
Ακόμα 40 άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο. Έξι από αυτούς φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
(φωτογραφίες: Australian Broadcasting Corporation)
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This