Ιράν: Θα ανταποδώσουμε σε περίπτωση επίθεσης από ΗΠΑ ή Ισραήλ

Must Read

Ο Ιρανός υπουργός Άμυνας Αζίζ Νασιρζαντέχ απάντησε σήμερα στις απειλές της ισραηλινής κυβέρνησης, λέγοντας ότι η Τεχεράνη θα ανταποδώσει αν οι ΗΠΑ ή το Ισραήλ επιτεθούν.

«Αν αυτός ο πόλεμος ξεκινήσει από τις ΗΠΑ ή το σιωνιστικό καθεστώς (Ισραήλ), το Ιράν θα στοχεύσει τα συμφέροντα, τις βάσεις και τις δυνάμεις τους – όπου κι αν βρίσκονται και όποτε κριθεί απαραίτητο», δήλωσε ο Νασιρζαντέχ στην ιρανική κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, μετά την πυραυλική επίθεση των φιλοϊρανών Χούθι της Υεμένης που έπληξε για πρώτη φορά την περιοχή του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν, ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι «το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση των Χούθι εναντίον του βασικού αεροδρομίου μας ΚΑΙ, σε χρόνο και τόπο της επιλογής μας, στους Ιρανούς αφέντες τρομοκράτες τους».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This