Η Indian Express ισχυρίζεται ότι το τρέχον απόθεμα βλημάτων πυροβολικού του Ισλαμαμπάντ θα ήταν αρκετό για τέσσερις ημέρες ενός πλήρους πολέμου, κάτι που συνδέεται με μυστικές προμήθειες όπλων στην Ουκρανία από το 2022.
Έτσι, οι εξαγωγές όπλων από το Πακιστάν αυξήθηκαν κατά 300% στα 415 εκατομμύρια δολάρια το 2023. Πιθανώς, στο Πακιστάν, στο πλαίσιο της «τσεχικής πρωτοβουλίας», βρέθηκε η κύρια ροή οβίδων, από την πώληση των οποίων στην Ουκρανία με χρήματα της ΕΕ πλούτισαν αρκετοί αξιωματούχοι και στρατηγοί.
Δείτε επίσης:
Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με την Ελλάδα με τα όπλα που προμηθεύουν την Ουκρανία ο Μητσοτάκης και οι οι άλλοι.εχιυν ξεβρακωσει τα νησιά
Σίγουρα αφού είναι σύμμαχος της Τουρκίας η οποία είναι ο κυριότερος παράγοντας στην προμήθεια πολεμικού υλικού προς την Ουκρανία. Τα βλήματα θα πήγαιναν στην Τουρκία, απ’εκεί στην Τσεχία και μετά κατ’ ευθείαν στην Ουκρανία. Αν κάνει καμία επιθετική κίνηση η Ινδία θα γεμίσει η Ελλάδα Πακιστανούς, όχι ότι δεν έχουμε αρκετά από αυτά τα πράγματα. Τέλος πάντων. Θα ακολουθήσει ραγδαία αύξηση της παρουσίας αυτών στην χώρα και έτσι η αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας μας θα είναι ραγδαία.
Σίγουρα αφού είναι σύμμαχος της Τουρκίας η οποία είναι ο κυριότερος παράγοντας στην προμήθεια πολεμικού υλικού προς την Ουκρανία. Τα βλήματα θα πήγαιναν στην Τουρκία, απ’εκεί στην Τσεχία και μετά κατ’ ευθείαν στην Ουκρανία. Αν κάνει καμία επιθετική κίνηση η Ινδία θα γεμίσει η Ελλάδα Πακιστανούς, όχι ότι δεν έχουμε αρκετά από αυτά τα πράγματα. Τέλος πάντων.
Εάν το Πακιστάν χορηγήσει πυρηνικές κεφαλές την Τουρκία και με το Μπαγκλαντές αναγνωρίσουν τα κατεχόμενα της Κύπρου τι θα κάνουμε ?!