Εξέφρασε την αλληλεγγύη της Άγκυρας προς το Ισλαμαμπάντ ο Ταγίπ Ερντογάν

Έσπευσε να τηλεφωνήσει στον πρωθυπουργό του Πακιστάν

Must Read

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Σαχμπάζ Σαρίφ, με αντικείμενο την ένταση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, ο Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την αλληλεγγύη της Άγκυρας προς το Ισλαμαμπάντ και δήλωσε ότι η Τουρκία υποστηρίζει «την ψύχραιμη και συγκρατημένη πολιτική του Πακιστάν», όπως και την πρότασή του για διεξαγωγή αμερόληπτης, διαφανούς και αξιόπιστης διεθνούς έρευνας για την τρομοκρατική επίθεση της 22ας Απριλίου στην πόλη Παχαλγκάμ του υπό ινδική διοίκηση Τζαμού και Κασμίρ, όπου δολοφονήθηκαν 26 τουρίστες.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψει την κλιμάκωση της έντασης και ότι θα συνεχίσει τις διπλωματικές επαφές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This