Τραμπ για ουκρανικό: «Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα μέχρι να συναντηθούμε με τον Πούτιν»

Η δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ την ώρα που βρίσκεται στον «αέρα» η εξέλιξη των συνομιλιών

Must Read

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει απίθανη την πρόοδο στις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία μέχρι να συναντηθεί αυτοπροσώπως με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν.

Δημοσιογράφος της ομάδας στο Air Force One, ρώτησε τον Τραμπ αν ήταν απογοητευμένος από το επίπεδο της αντιπροσωπείας που έστειλε η Ρωσία στην Τουρκία, σύμφωνα με το BBC.

«Κοίτα, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί μέχρι να συναντηθούμε εγώ και ο Πούτιν. Εντάξει;» απάντησε ο Τραμπ προσθέτοντας: «Και προφανώς δεν επρόκειτο να πάει. Επρόκειτο να πάει, αλλά νόμιζε ότι επρόκειτο να πάω εγώ. Δεν θα πήγαινε αν δεν ήμουν εκεί και δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι, είτε σας αρέσει είτε όχι, μέχρι να τα πούμε, αλλά θα πρέπει να το λύσουμε γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν» δήλωσε o πρόεδρος των ΗΠΑ μέσα από το Air Force One, την ώρα που ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη στις συνομιλίες για το ουκρανικό.

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τετ α τετ Τραμπ – Πούτιν, το οποίο δεν εξαρτάται άμεσα από την πρόοδο των συνομιλιών.

Οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο οι πλήρεις λεπτομέρειες για το ποιος θα παραστεί – και πότε – δεν είναι ακόμη σαφείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τραμπ αν θες να λύσεις το ουκρανικό μάζεψε τον κλόουν και τους ναρκομανείς. Κόψε τη βοήθεια στην Ουκρανία και αμέσως θα επιβληθεί ειρήνη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This