Κύπρος: 27χρονος μπούκαρε σε Καθολική εκκλησία και τα έκανε γυαλιά – καρφιά

Μέλη του Υποσταθμού Λήδρας και του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας, διερευνούν την υπόθεση

Must Read

Καταγγέλθηκε χθες Τρίτη 10 Ιουνίου στην Κυπριακή Αστυνομία, ότι σε καθολική εκκλησία στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο προκάλεσε ζημιές στον βωμό, στον διάκοσμο και στα κηροπήγια του ναού.

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 27χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου με δικαστικό ένταλμα.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα philenews.com μέλη του Υποσταθμού Λήδρας και του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας, διερευνούν την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This