«Μπείτε στα καταφύγια»: Έκτακτη ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού – Ξεκίνησε η «απάντηση» του Ιράν

Διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου της ισραηλινής αεροπορίας

Must Read

Ο νέος αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Μοχαμάντ Πακπούρ ανέφερε στο διάγγελμά του ότι θα ακολουθήσουν «καταστροφικές συνέπειες», μετά το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν.

«Το εγκληματικό και παράνομο σιωνιστικό καθεστώς θα γνωρίσει μια πικρή και οδυνηρή μοίρα, με τεράστιες και καταστροφικές συνέπειες», διαβεβαίωσε ο Πακπούρ, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna. «Οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν σύντομα εναντίον αυτού του καθεστώτος», συμπλήρωσε ο αντικαταστάτης του Χουσεΐν Σαλαμί, που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα.

Μάλιστα, ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους πολίτες της χώρας να μείνουν σε ασφαλείς χώρους και καταφύγια και να παραμείνουν εκεί μέχρι νεωτέρας.

«Η έξοδος από τον προστατευμένο χώρο επιτρέπεται μόνο κατόπιν ρητής οδηγίας. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου» ανέφερε ο IDF.

Πληροφορίες κάνουν αναφορά για τουλάχιστον 100 πυραύλους από το Ιράν προς το Ισραήλ, ενώ νωρίτερα είχαν ηχήσει σειρήνες στην Ιερουσαλήμ και ένας πύραυλος αναχαιτίστηκε στην πόλη Χεβρώνα κοντά στη Δυτική Όχθη.

Την ίδια ώρα, η συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου των IDF, ταξίαρχου Έφι Ντεφρίν, διακόπηκε εκτάκτως, καθώς το επιτελείο των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων τέθηκε σε αυξημένο συναγερμό.

Ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις στο στρατιωτικό αρχηγείο στο Τελ Αβίβ, οι δημοσιογράφοι άκουσαν ανακοίνωση ότι η βάση μπαίνει σε «αμυντική ετοιμότητα».

Σύμφωνα με Ισραηλινά μέσα, Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν την έδρα του Υπουργείου Πολέμου (Άμυνας) στο Τελ Αβίβ.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η Περσία υπό τον σοφόν ηγέτην Χαμενεΐ θα ραντίση το Σιωνιστικόν Κράτος μετά πυραύλους Sejjil. Ότε ποιείς παράνομας επίθέσεις δει πλήρωνειν αυταίς. Κράτα σημειώσεις εθνοπροδότη Μητσοτάκη, ούτως χειρίζεσαι τους εχθρούς🇬🇷💓🇮🇷

  2. Να κάνει ένα ντους 1α γιατί κατουρηθηκε από τη χαρά του.
    Και τη Βασιλεύουσα να είχαμε πάρει τέτοια χαρά δεν θα έδειχνε!

    • ένα χονδρο βρώμικο που έτρεμε ομοιάζει στον κλανιδιοτη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This