Ο νέος αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Μοχαμάντ Πακπούρ ανέφερε στο διάγγελμά του ότι θα ακολουθήσουν «καταστροφικές συνέπειες», μετά το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν.
«Το εγκληματικό και παράνομο σιωνιστικό καθεστώς θα γνωρίσει μια πικρή και οδυνηρή μοίρα, με τεράστιες και καταστροφικές συνέπειες», διαβεβαίωσε ο Πακπούρ, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna. «Οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν σύντομα εναντίον αυτού του καθεστώτος», συμπλήρωσε ο αντικαταστάτης του Χουσεΐν Σαλαμί, που σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα.
Μάλιστα, ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους πολίτες της χώρας να μείνουν σε ασφαλείς χώρους και καταφύγια και να παραμείνουν εκεί μέχρι νεωτέρας.
«Η έξοδος από τον προστατευμένο χώρο επιτρέπεται μόνο κατόπιν ρητής οδηγίας. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου» ανέφερε ο IDF.
Πληροφορίες κάνουν αναφορά για τουλάχιστον 100 πυραύλους από το Ιράν προς το Ισραήλ, ενώ νωρίτερα είχαν ηχήσει σειρήνες στην Ιερουσαλήμ και ένας πύραυλος αναχαιτίστηκε στην πόλη Χεβρώνα κοντά στη Δυτική Όχθη.
Την ίδια ώρα, η συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου των IDF, ταξίαρχου Έφι Ντεφρίν, διακόπηκε εκτάκτως, καθώς το επιτελείο των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων τέθηκε σε αυξημένο συναγερμό.
Ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις στο στρατιωτικό αρχηγείο στο Τελ Αβίβ, οι δημοσιογράφοι άκουσαν ανακοίνωση ότι η βάση μπαίνει σε «αμυντική ετοιμότητα».
Σύμφωνα με Ισραηλινά μέσα, Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν την έδρα του Υπουργείου Πολέμου (Άμυνας) στο Τελ Αβίβ.
Δείτε ακόμα:
- Κλιμάκωση των επιθέσεων με εκρήξεις στην Τεχεράνη και σειρήνες στο Ισραήλ – «Θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως» λέει το Ιράν
- Απειλεί με αντίποινα ο Ιρανός πρόεδρος: «Η απάντησή μας θα κάνει τον εχθρό να μετανιώσει» – 78 νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Η ισραηλινή επίθεση στο Ιράν προετοιμαζόταν εδώ και 8 μήνες – Έτσι έδρασαν οι κομάντος της Μοσάντ
- Ισραηλινές επιθέσεις σε όλο το Ιράν: Η λίστα των στόχων
Η Περσία υπό τον σοφόν ηγέτην Χαμενεΐ θα ραντίση το Σιωνιστικόν Κράτος μετά πυραύλους Sejjil. Ότε ποιείς παράνομας επίθέσεις δει πλήρωνειν αυταίς. Κράτα σημειώσεις εθνοπροδότη Μητσοτάκη, ούτως χειρίζεσαι τους εχθρούς🇬🇷💓🇮🇷
Να κάνει ένα ντους 1α γιατί κατουρηθηκε από τη χαρά του.
Και τη Βασιλεύουσα να είχαμε πάρει τέτοια χαρά δεν θα έδειχνε!
Ο Φαηλος μπήκε σε καταφυγιο; Αν χωραει φυσικά γιατί οι πόρτες στα καταφύγια είναι χοντροφοβικες
ένα χονδρο βρώμικο που έτρεμε ομοιάζει στον κλανιδιοτη