Κατεχόμενα: Διεθνείς διαμαρτυρίες στις Ομοσπονδίες για φεστιβάλ μηχανοκίνητου αθλητισμού

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν αναβάτες μόνο από την Τουρκία

Must Read

Το φεστιβάλ μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ψευδοκράτος της Κύπρου και συγκεκριμένα στο NEU Event Park μεταξύ 20-22 Ιουνίου, τραβάει την προσοχή όχι μόνο με την ταχύτητα και την αδρεναλίνη στην πίστα, αλλά και με την διπλωματική ένταση που επικρατεί στο παρασκήνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου της εκδήλωσης, οι τουρκοκύπριοι διοργανωτές ανέφεραν ότι η Ελλάδα και η Βουλγαρία προσπάθησαν να ακυρώσουν τη διοργάνωση ασκώντας πιέσεις στις ομοσπονδίες μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Τουρκία. Ωστόσο, τονίστηκε ότι παρά τις προσπάθειες αυτές, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί και με πλήρες προσωπικό.

Στο φεστιβάλ που διοργανώνουν τα Κατεχόμενα γύρισαν την πλάτη τους τα μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συμμετέχουν αναβάτες μόνο από την Τουρκία.

Φωτογραφία kibristurk.com

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This