«Κρατήστε τον σταυρό ψηλά»: Στους δρόμους οι χριστιανοί της Συρίας μετά την τρομοκρατική επίθεση

Δεν κατάφεραν οι τζιχαντιστές να επικρατήσει ο τρόμος

Must Read

Το τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών, ομάδας παρακλάδι του Τζολάνι που σήμερα έβαλε κοστούμι και κυβερνάει τη Συρία, δεν πέτυχε τον απώτερο στόχο του.

Τα 28 θύματα της τζιχαντιστικής παράνοιας στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Ηλία στη Δαμασκό, ένωσαν ακόμη περισσότερο τους χριστιανούς.

Και βγήκαν στους δρόμους με συνθήματα πίστης, φωνάζοντας «κρατήστε τον σταυρό ψηλά» και «το αίμα των χριστιανών είναι πολύτιμο».

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This