Στο «χορό» των Ρίχτερ βρίσκεται η Τουρκία για ακόμη ένα 24ωρο, αφού μετά τους διαδοχικούς σεισμούς της Τρίτης, ακόμη ένας ταρακούνησε τους κατοίκους, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι.
Πρόκειται για δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 13:57 ώρα Ελλάδος και έγινε αισθητή στην Κωνσταντινούπολη, την Προύσα και τις γύρω περιοχές.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην Κίο (Γκέμλικ) στα νοτιοανατολικά της περιοχής της Θάλασσας του Μαρμαρά, κοντά στην Προύσα, στο σημείο που είχαν σημειωθεί και χτες δυο σεισμοί 4,2 και 3,9 βαθμών με διαφορά 70 λεπτών. Το εστιακό βάθος του σημερινού σεισμού ήταν 12,91 χλμ.
Δείτε επίσης: