Σοκ σε κολυμβητήριο της Λευκωσίας: Έκλεισε γιατί εντοπίστηκαν ανθρώπινα λύματα!

Must Read

Ξανακλείνει το δημοτικό κολυμβητήριο της Λευκωσίας ή όπως αλλιώς είναι γνωστό «η πισίνα του Λέλλου» καθώς στην πισίνα βρέθηκαν ανθρώπινα λύματα, από άτομο που χρησιμοποίησε σήμερα το πρωί την πισίνα, χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το philenews ο Δήμος Λευκωσίας, ανακοίνωσε σήμερα πως λόγω εφαρμογής έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας θα παραμείνει κλειστή για το κοινό σήμερα, σημειώνοντας, ωστόσο, πως η μικρή δεξαμενή λειτουργεί κανονικά.

Τα τελευταία χρόνια το κολυμβητήριο παρέμεινε κλειστό, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2021 ανέστειλε τη λειτουργία του, λόγω των εργασιών που κρίθηκαν απαραίτητες για την ολική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του. Τον Δεκέμβριο του 2023 ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της δημοτικής δεξαμενής, η οποία, ωστόσο, παραδόθηκε για χρήση από τους αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης.

Μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών στις υπόλοιπες δεξαμενές το κολυμβητήριο λειτουργούσε μόνο για τους αθλητές κολύμβησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This