Την ώρα που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από την άγρια δολοφονία μιας 47χρονος από τον 28χρονο σύντροφό της στο Χαλάνδρι, ένα εξίσου φρικιαστικό συμβάν έγινε στην Κύπρο..
Συγκεκριμένα, στην περιοχή Χλώρακας μια 34χρονη Ελληνίδα, η Ειρήνη Παπακίτσα, έπεσε νεκρή από το χέρι του 53χρονου άνδρα της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 14χρονου γιου τους!
Το χρονικό
Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι της οικογένειας στην Κύπρο μετά απο καβγά του ζευγαριού. Ο 14χρονος βλέποντας ότι ο πατέρας του τράβηξε μαχαίρι θέλησε να παρέμβει και τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό. Μετά το έγκλημα ο 53χρονος ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Πατέρας και γιος έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με την υγεία τους να μην διατρέχει κίνδυνου.
Στη σορό της άτυχης 34χρονης θα διενεργηθεί νεκροτομή. Το παρελθόν του 53χρονου διερευνάται ενώ αναμένεται σήμερα, Δευτέρα να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.
Η ανάρτηση της αδελφής του θύματος
Η αδελφή του θύματος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέροντας πως η άτυχη 34χρονη είχε την Τετάρτη 20 Αυγούστου γενέθλια.
«Αγαπούλα μου δεν το πιστεύω, έφυγες τόσο ξαφνικά τόσο άδικα, δεν το χωράει ο νους μου. Στις 20 του μήνα ήταν να γιορτάσουμε τα γενέθλια σου, μου είπες έχεις ραντεβού για νύχια. Είχαμε πλάνα. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Η απουσία σου είναι απερίγραπτη, δεν έχω λόγια. Μου λείπεις ήδη, δεν μπορώ να το φανταστώ, όσο περνά ο καιρός θα μου λείπεις και περισσότερο. Τι να κάνω σε ποιον να τα λέω! Σε αγαπάμε μόνο αυτό να ξέρεις τώρα είσαι με την μανούλα μας. Τώρα έχετε μια την άλλη και μας προσέχετε από εκεί ψηλά», έγραψε.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε επίσης:
Χαλάνδρι: 47χρονη δολοφονήθηκε με μαχαίρι! – Συνελήφθη ο 28χρονος σύντροφος της
53 αυτός 34 αυτή και 14 χρονών το παιδί τους. Δηλαδή την γνώρισε κοντά στα 18 όταν αυτός ήταν 38-39 χρονών.
ΟΚ…