Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Κύπρο, με θύμα έναν 57χρονο Έλληνα μόνιμο κάτοικο του νησιού και τη σύζυγό του. Το ζευγάρι, που νοικιάζει σπίτι από 79χρονο Ελληνοκύπριο, φαίνεται πως ζει μήνες τώρα έναν «εφιάλτη σε δόσεις».
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο σπιτονοικοκύρης είχε ήδη κόψει ρεύμα και νερό στο σπίτι, προκειμένου να πιέσει τον ενοικιαστή να αποχωρήσει. Ωστόσο, χθες βράδυ η κατάσταση πήρε διαστάσεις… θρίλερ: ένας άγνωστος άνδρας χτύπησε την πόρτα, εισέβαλε στο σπίτι, άρπαξε τον 57χρονο από τον λαιμό, τον έριξε στο πάτωμα και με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισε στο πρόσωπο, προτού τον γρονθοκοπήσει στην κοιλιά και το κεφάλι.
«Θα σε σκοτώσω ρε μα…κα και μετά θα φύγω», φέρεται να του φώναξε ο δράστης, αφήνοντας πίσω του ένα σκηνικό τρόμου μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος.
Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με τις αρχές να θεωρούν βέβαιη τη σύνδεση του επεισοδίου με τη μακροχρόνια διαμάχη ενοικιαστή–ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με το alphanews.live το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, καθώς αναδεικνύει με τον πιο σκληρό τρόπο τα προβλήματα που μπορεί να γεννήσει η έλλειψη θεσμικής προστασίας των ενοικιαστών, ειδικά όταν οι διαφορές φτάνουν στα άκρα.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Τουρκία: 40χρονος έκοψε τον λαιμό διευθυντή σχολείου επειδή τον ενόχλησε το κουδούνι!
- «Μπαλάκι» η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας – Ο Χριστοδουλίδης «δείχνει» τον ΑΔΜΗΕ