*Ανταπόκριση από τις ΗΠΑ για το Newsbreak.gr
Σύμφωνα με ανώτερες κυβερνητικές πηγές δεν προβλέπεται νέα συνάντηση μεταξύ του Κυριακού Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν καθώς το γεμάτο πρόγραμμα των δύο ηγετών δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.
Να σημειωθεί πως οι δύο άντρες είχαν προγραμματίσει να συναντηθούν σήμερα, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 14.00 ώρα Νέας Υόρκης (21.00 ώρα Ελλάδας) στο Τουρκικό Σπίτι, με την συνάντηση αυτή να αναβάλλεται έπειτα από αίτημα της τουρκικής πλευράς.
Δεν πιέζουν
Την ίδια στιγμή, η ελληνική πλευρά αφήνει να εννοηθεί πως δεν είναι στα πλάνα της αυτή τη στιγμή να πιέσουν για μια νέα συνάντηση.
Δείτε επίσης:
- Τι δήλωσε ο Ερντογάν για την αναβολή της συνάντησης με τον Μητσοτάκη
- Τουρκία: Η «δημοκρατία» του Ερντογάν – Δημοσιογράφος που τόλμησε να ρωτήσει… εξαφανίζεται
- Ερντογάν στον ΟΗΕ: Συνεργασία με την Ελλάδα στο Αιγαίο – Δύο κράτη στην Κύπρο
- Ερντογάν: Το Newsbreak στην Νέα Υόρκη
- Μητσοτάκης – Ερντογάν: Αντιπολιτευτικά πυρά για την «αναβολή» της συνάντησης
- Μητσοτάκης-Ερντογάν: Η εξήγηση της Τουρκίας για την αναβολή της συνάντησης
- Ερντογάν προκλητικός στις ΗΠΑ: Βλέπω την Χαμάς ως «Ομάδα Αντίστασης»
πισώπλατη μαχαίρια!!! δλδ όλο το πανηγύρι τσάμπα στήθηκε? και τώρα? ποιος έμεινε από την γεμάτη ατζέντα να δει? τουλάχιστον θα έχει συνάντηση με τον Τραμπ… σωστά?
Τυχη βουνο ειχαμε ,μας βοηθησε ο Ταγιπ . Τη να του πουμε ειμαστε καλα παιδια .