Ένας 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος αναζητούνταν από τις κυπριακές Αρχές συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/10) στο σπίτι του στη Λευκωσία, για την υπόθεση της μαφιόζικης δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία και ποδοσφαιρικού παράγοντα (σ.σ. Πρόεδρος Καρμιώτισσας Πολεμιδιών) Σταύρου Δημοσθένους.
Όχημα διαφυγής το σκούτερ του πρώην ποδοσφαιριστή
Όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ, ο Ελληνοκύπριος πρώην ποδοσφαιριστής είναι ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποιήθηκε για να διαφύγουν οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Δημοσθένους.
Ο 49χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι από αγνώστους που βρίσκονταν μέσα σε ένα βαν και έπεσε νεκρός πολύ κοντά στο σπίτι του, μπροστά στα μάτια του 18χρονου γιου του, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον πατέρα του.
Ο 44χρονος που συνελήφθη μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς φέρεται να αναζητείται και ένα δεύτερο άτομο που σχετίζεται με την υπόθεση στην περιοχή της Λάρνακας.
(Video capture www.youtube.com/@sigmalive)
Δείτε επίσης:
za4px6