Δύο ακόμη σορούς ομήρων παρέδωσε η Χαμάς στο Ισραήλ, με βάση τα όσα έχουν συμφωνηθεί στους όρους της κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία, δυστυχώς, τηρείται μόνο στα χαρτιά, με τον IDF να εξακολουθεί να σφυροκοπά τον παλαιστινιακό θύλακα σκοπώντας το θάνατο, όπως φανερώνει το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα οι νεκροί από ισραηλινά ξεπέρασαν τους 100, 45 εκ των οποίων παιδιά.
Τα φέρετρα με τα λείψανα των ομήρων παραδόθηκαν αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό, απ’ όπου τους παρέλαβαν στη συνέχεια οι δυνάμεις των IDF που βρίσκονται στην κεντρική Γάζα. Στη συνέχεια τα λείψανα θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία στο Τελ Αβίβ για ταυτοποίηση.
🚨 HEARTBREAK IN ISRAEL 🇮🇱
Hamas handed the Red Cross two coffins said to contain bodies of Israeli hostages.
Israel demands truth, dignity, and full accountability — these are not politics, they’re human lives. 💔#BringThemHome #Israel #Hamas #Hostages #BreakingNews pic.twitter.com/IiGoi1EUWX— TIMES ALERT (@TimesB29989108) October 30, 2025
Δύο Ισραηλινοί κρατούμενοι
Το γεγονός ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 10 Οκτωβρίου, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν Αλ-Κάσαμ, η ένοπλη -δηλαδή- πτέρυγα της Χαμάς θα παραδώσει στο Ισραήλ δύο σορούς «δύο Ισραηλινών κρατουμένων», γνωστοποιήθηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης στον λογαριασμό τους στο Telegram νωρίτερα σήμερα.
Μέχρι και πριν από τη σημερινή παράδοση, η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση είχε επιστρέψει τις σορούς 15 από τους συνολικά 28 νεκρούς ομήρους που βρίσκονταν στη Γάζα. Την ίδια ώρα το Ισραήλ επιμένει να κατηγορεί τη Χαμάς ότι καθυστερεί «δραματικά» στην παράδοση των σορών, κατηγορώντας την για παραβίαση των όρων της εκεχειρίας και βρίσκοντας έτσι «πάτημα» για να ξεδιπλώσει νέες αιματηρές επιθέσεις στον θύλακα.
- Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
Δείτε επίσης:
- Ισραήλ: Νέες επιθέσεις στη Γάζα παρά την ανακοίνωση για εφαρμογή της εκεχειρίας!
- Νέα ισραηλινή επίθεση στη Γάζα – Νεκροί δεκάδες αξιωματούχοι της Χαμάς
- IDF: Ανακοίνωσε ότι επέστρεψε στην εφαρμογή της εκεχειρίας – Πάνω από 100 νεκροί!
- Τραμπ: «Η εκεχειρία διατηρείται» – Απειλεί με αφανισμό την Χαμάς – Τουλάχιστον 50 νεκροί




