Το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας σε επίσημη ανακοίνωση του, έκανε γνωστό πως ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Χακάν Φιντάν θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις ΗΠΑ.
Συνεχόμενες κρίσιμες συναντήσεις
Ο Φιντάν θα έχει συναντήσεις για να συζητήσει διμερή και περιφερειακά θέματα, όπως μετέδωσε το Πρακτορείο Anadolu την Κυριακή.
Regarding the Visit of H.E. Hakan Fidan, Minister of Foreign Affairs of the Republic of Türkiye, to the USA https://t.co/cXUSsX2XpI pic.twitter.com/YMhkSwhqNt
— Turkish MFA (@MFATurkiye) November 9, 2025
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε τελευταία φορά τις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο, συνοδεύοντας τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην 80ή Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Φιντάν, είχε επίσης πραγματοποιήσει σειρά επαφών υψηλού επιπέδου κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον τον Μάρτιο, όπου συναντήθηκε με Αμερικανούς αξιωματούχους για κρίσιμα διμερή και περιφερειακά θέματα.
Δείτε επίσης:
- Οργή στην Τουρκία για την Έκθεση της Κομισιόν: Υιοθετεί «μη ρεαλιστικές και μαξιμαλιστικές» θέσεις
- Ντόναλντ Τραμπ: «Τι στο διάολο συμβαίνει;»





Τουλάχιστον αυτός δεν είναι ξεφτίλας …..