Γιαγιά-τέρας έκοψε τα γεννητικά όργανα του εγγονού της και τον κακοποίησε επειδή έπαιζε με αυτά

Must Read

Εικόνες φρίκης αντίκρισαν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Δυτικής Βιρτζίνια στην Αμερική, όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα ένα παιδί άγρια κακοποιημένο με μώλωπες και κομμένα γεννητικά όργανα.

Τα μάτια του παιδιού είναι γεμάτα αίμα, ενώ έχει μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα. Στα γεννητικά του όργανα φέρει πληγές από μαχαιριές, και μία τομή τεσσάρων εκατοστών, ενώ είχε και εγκεφαλική αιμορραγία. 

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, ο μόλις 5 ετών Κίτον Μπογκς έκλεισε τα μάτια του για πάντα, απελευθερωμένος από τα τέρατα-κηδεμόνες που τον κακοποιούσαν.

Με τους δύο γονείς του να προσπαθούν να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά, ο Κίτον μεγάλωσε με την επιμέλεια της γιαγιάς τους Μισέλ Μπογκς αλλά και τη θεία τους Τσάσιτι Βοντζίνσκι που ήταν παντρεμένη με τον Πίτερ Βοντζίνσκι.

Όταν η μητέρα τους Τζένιφερ κατάφερε να απεξαρτηθεί προσπάθησε να πάρει πίσω τον μικρό γιο της με την πεθερά της να αρνείται: «Δεν θα το δεις ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε την επόμενη εβδομάδα… Και θα έρθει η στιγμή που δεν θα τον ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου».

Ο 5χρονος Κίτον υπέστη άπειρα βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς, όπως μαρτυρούν και γείτονες που έβλεπαν το παιδί γεμάτο μώλωπες, ενώ απόδειξη είναι και οι φωτογραφίες από τα γενέθλια του, όπου στέκεται δίπλα στα ξαδέρφια του με μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Οι 3 κηδεμόνες συνελήφθησαν όταν ο 5χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο δημόσιος κατήγορος στο Δικαστήριο δήλωσε: «Η γιαγιά έλεγε στο παιδάκι πως αν δεν σταματούσε να παίζει με το πέος του , θα του το έκοβε… Κι αυτό ακριβώς έκανε. Το κατακρεούργησε… Κάθε ανάσα που παίρνουν σήμερα αυτοί οι άνθρωποι μολύνει την κοινωνία. Το παιδί αυτό βασανίστηκε τόσο πολύ που ούτε τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This