Η Αμερική ξεπέρασε τους 73.000 νεκρούς και ο Τράμπ οδεύει ολοταχώς προς άρση των μέτρων περιορισμού!

Must Read

Δεν έχει τέλος η καταμέτρηση νεκρών στις ΗΠΑ εξαιτίας της πανδημίας. Χθες Τετάρτη οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν 2.000 με το σύνολο των θανάτων να ξεπερνά πλέον τις 73.000 (73.095), σύμφωνα με τον ειδικό ιστότοπο του  πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Η χώρα έχει κάνει πάνω από 7.750.000 διαγνωστικά τεστ και παρά την εκατόμβη των νεκρών το επιτελείο του προέδρου Τράμπ έχει εστιάσει εδώ και πολλές ημέρες στην άρση των μέτρων περιορισμού.

Στη Νέα Υόρκη, όπου είναι το επίκεντρο της επιδημίας στις ΗΠΑ, ο αριθμός των νεκρών μειώνεται, όμως έχουν εμφανιστεί νέες εστίες, όπως η Ουάσινγκτον.

«Η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι χειρότερη από την επίθεση των αυτοκρατορικών στρατευμάτων της Ιαπωνίας στο Περλ Χάρμπορ καθώς και τις τρομοκρατικές ενέργειες της 11ης Σεπτεμβρίου 2001», δήλωσε χθες ο Τραμπ. «Δεν είχε γίνει ποτέ πριν επίθεση αυτής της φύσης. Και δεν έπρεπε να γίνει ποτέ», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This