Το Μαξίμου σταματά την επικοινωνιακή στήριξη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Κατάλαβαν την γκάφα μετά τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις

Must Read

Η πληροφορία που σας είχα μεταδώσει πριν από ημέρες, επιβεβαιώθηκε πλήρως. Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου σταμάτα κάθε στήριξη και προβολή του Νίκου Ανδρουλάκη, γεγονός φυσικά που θα έχει αντίκτυπο και στα μέχρι πρότινος διθυραμβικά πρωτοσέλιδα για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι ενστάσεις που είχε εκφράσει στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είχαν εντέλει απόλυτη βάση: Η προώθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από τα ίδια ΜΜΕ που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα είχε αντίκτυπο στην εκλογική δύναμη του κυβερνώντος κόμματος, χωρίς να προκαλεί αντίστοιχη φθορά στον ΣυΡιζΑ.

Η άποψη όμως που είχε επικρατήσει στο Μαξίμου και είχε υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, ήταν η προβολή με κάθε τρόπο του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με μεθοδολογία που παρέπεμπε στην προώθηση του Σταύρου Θεοδωράκη το 2014, όταν και για αυτόν είχαν δημοσιευθεί γκάλοπ που του έδιναν διψήφια ποσοστά. Με αυτόν τον τρόπο το Μαξίμου πίστευε ότι αφενός θα επέφερε χτύπημα στον ΣυΡιζΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα αποσπώντας του ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς, αφετέρου θα ενδυνάμωνε τον «εν αναμονή  κυβερνητικό εταίρο» αφού αυτοδυναμία δεν πρόκειται να υπάρξει ακόμα και μετά από επαναληπτικές εκλογές.

Η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική και δικαίωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου που αντιδρούσε στην συγκεκριμένη μεθοδολογία. Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι για κάθε ψήφο που ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαιρνε από τον ΣυΡιζΑ, στερούσε τρεις από τη Νέα Δημοκρατία! Με αποτέλεσμα να επιβληθεί σιωπητήριο στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αναφορικά με τον νέο πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This