Το απόρρητο σχέδιο του Κυριάκου για σύγκρουση με τους Έλληνες εφοπλιστές!

Τον στηρίζουν, αλλά δεν παύει να είναι Μητσοτάκης

Must Read

Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχε ένα ρητό: «Με το κεφάλαιο, συναγελάζεσαι πριν τις εκλογές. Όταν είσαι κυβέρνηση, δίνεις στους επιχειρηματίες να καταλάβουν ακριβώς ποια είναι η θέση τους, ακόμα και αν σε έχουν στηρίξει».

Ο Κυριάκος μέχρι σήμερα δεν είχε ακολουθήσει την διδαχή του πατέρα του. Όσα επιχειρηματικά συμφέροντα πόνταραν επάνω του, είτε «καθάρισαν» είτε θησαύρισαν κυριολεκτικά. Από τη Novartis μέχρι τους κολοσσούς ενέργειας κλπ.

Το ίδιο συνέβη και με τους Έλληνες εφοπλιστές. Για χάρη τους, ο πειθήνιος Κυριάκος σήκωσε ανάστημα ακόμα και στην Κομισιόν, για πρώτη φορά, προκειμένου οι πλοιοκτήτες να εξαιρεθούν από τις κυρώσεις.

Φαίνεται όμως ότι οι πιέσεις που ασκούνται στον (σίγουρο) πρωθυπουργό, είναι πλέον τεράστιες. Τόσο μεγάλες, που όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος θα αναθεωρήσει την στάση του, εκμεταλλευόμενος μάλιστα την τεράστια δύναμη που του έδωσε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός.

Το σχέδιο μάλιστα είναι έτοιμο και έχει δομηθεί με την καθοδήγηση των σοφών της ΕΕ, οι οποίοι θέλουν διακαώς να δώσουν το τελικό χτύπημα στη Ρωσία, πράγμα που δεν κατέστη εφικτό λόγω της πρόσφατης αντίδρασης της Ελλάδας και της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο λοιπόν, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόκειται να συγχωνευτεί με το Υποδομών.

Σε αυτή την περίπτωση το Μεταφορών θα ενσωματωθεί στο Ναυτιλίας και οι εφοπλιστές δεν θα έχουν το υπουργείο τους! Αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους Έλληνες πλοιοκτήτες που όλοι ξέρουμε τις σχέσεις και το είδος των σχέσεων που έχουν με την οικογένεια Μητσοτάκη και πόσο τους έχει σταθεί ο Κυριάκος.

Με την διαφορά ότι τώρα ο πανίσχυρος εν αναμονή πρωθυπουργός, δεν τους έχει ανάγκη. Αντίθετα, χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την στήριξη της Κομισιόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This