Κράζουν τον Σκέρτσο, αλλά τον θέλει ο Κυριάκος…

Must Read

Ο Άκης Σκέρτσος δέχεται πλέον και εσωκομματικά πυρά, τουλάχιστον από όλα τα σοβαρά στελέχη της Ν.Δ.

Ειδικά στο οικονομικό επιτελείο, ο εκπρόσωπος και στρατηλάτης στην εκλογική μάχη της Ν.Δ., έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Εάν έλεγες το 2010 ότι ο συνεργάτης κορυφαίων υπουργών της καταστροφικής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου θα κατέληγε στρατηλάτης της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα σε περνούσαν για παρανοϊκό.

Το ίδιο φυσικά θα ίσχυε εάν κάποιος έκανε την πρόβλεψη ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης που έφυγε νύχτα από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου το 2010, θα κατέληγε «αόρατος πρωθυπουργός» της Ελλάδας με κυβέρνηση Ν.Δ…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι αντιδράσεις κατά του Σκέρτσου και των απίστευτων οικονομικών παρεμβάσεων του, έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας.

Άνθρωπος όμως από το στενό περιβάλλον του Κυριάκου, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στον πρωινό καφέ, μου εξομολογήθηκε ότι ο Άκης Σκέρτσος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του «κυβερνήτη Μητσοτάκη». 

Σε τέτοιο βαθμό, που λειτουργεί αντ’ αυτού μαζί με τον Δημήτρη Τσιόδρα και έπειτα ενημερώνουν τον Κυριάκο για το τι διεμείφθη στη συνάντηση…

Είναι αυτό που λέμε, ακλόνητος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This