Ο πρέσβης θέλει «ανοιχτό κανάλι» στα μίντια…

Νευραλγικός ο έλεγχος των ΜΜΕ για τη «συμμαχική χώρα»

Must Read

Όσοι πιστεύουν ότι οι ταβέρνες και τα ξέφρενα πάρτι στο πολυτελές θέρετρο του Μοριά είναι η μοναδική ασχολία του πρέσβη, σφάλλουν.

Φυσικά και οι φωνές καλλιτεχνών όπως αυτή του εικονιζόμενου Χρήστου Χολίδη ασκούν μια αναπόφευκτη έλξη ακόμα και στα «θηρία» της διπλωματίας, φαίνεται όμως ότι οι «ανοιχτοί» προς τις θέσεις της συμμαχικής χώρας «δίαυλοι», αποτελούν βασική προτεραιότητα του κορυφαίου διπλωμάτη.

Έτσι λοιπόν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πρέσβης ενθαρρύνει με όλες του τις δυνάμεις δύο εφοπλιστές – με έντονη παρουσία στα media, να εξαγοράσουν συγκεκριμένο δίαυλο, με τις ευλογίες φυσικά της «συμμαχικής χώρας».

Στο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα ο ένας εκ των δύο εφοπλιστών, είχε επιχείρηση να αποκτήσει τον συγκεκριμένο δίαυλο μέσω δύο επιχειρηματιών, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη εφικτό.

Γι’αυτό ακριβώς και ο πρέσβης ενθαρρύνει τους δύο πανίσχυρους οικονομικούς και μιντιαακούς παράγοντες του τόπου, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τον κοινό σκοπό.

Το ΚΚΕ πάντως θα χαρακτήριζε την συγκεκριμένη σύναξη δυνάμεων ως «λυκοσυμμαχία».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This