«Θα πεινάσουμε ρε!»: Κραυγή αγωνίας γαλάζιων βουλευτών στο Μαξίμου

Οι υπουργοί αγνοούν πλήρως τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Must Read

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο όσοι κατηγορούνται για εσωκομματικό σαμποτάζ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Να σημειωθεί ότι το Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς όμως ο Κυριάκος μας να ενδιαφέρεται προσωπικά, εκτός από την περίπτωση Ψυχικού – Φιλοθέης, έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επικοινωνίας με γαλάζιους βουλευτές, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είτε δεν συμμετείχαν στην κομματική προσπάθεια για στήριξη των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε ακόμα χειρότερα, συντάχθηκαν με τον «εχθρό»!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία την οποία την έχει αναλάβει στέλεχος το οποίο εμφανισιακά παραπέμπει σε ήρωα του Λούκι Λουκ, φαίνεται όμως ότι γυρίζει μπούμερανγκ.

Οι κατηγορούμενοι βουλευτές, όχι μόνο δεν ένιωσαν ανάγκη να απολογηθούν, αλλά αντίθετα πέρασαν στην αντεπίθεση και «έλουσαν» κορυφαίους υπουργούς με ακατανόμαστες εκφράσεις. Ειδικά βορειοελλαδίτες βουλευτές, αποκάλεσαν περίπου «προδότες» τους περισσότερους υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν μπαίνουν στον κόπο να τους απαντήσουν ούτε στο τηλέφωνο!

Βουλευτής όμως της μεγάλης περιφέρειας ο οποίος κατηγορείται ότι δεν στήριξε τον αποτυχημένο Γαλάνη, κυριολεκτικά απασφάλισε: «Έδωσα του κόσμου τα λεφτά και δεν μπορώ να κάνω ούτε μια δουλειά»!

 

Ακριβώς το ίδιο παράπονο με την ίδια οργή, έχουν εκφράσει πάρα πολλοί βουλευτές, οι οποίοι βλέπουν τους υπουργούς να έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε γραφεία δημοσίων σχέσεων και εξυπηρέτησης πελατών, υποδεχόμενοι ακόμα και επιχειρηματίες ή πρόσωπα, τα οποία είχαν προσπαθήσει οι ίδιοι ανεπιτυχώς να εξυπηρετήσουν.

« Άσε βουλευτά μου, πήγα κατευθείαν στον υπουργό και με εξυπηρέτησε»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This