Άνθρωποι του Κυριάκου θα παρακολουθούν την συνύπαρξη Κασσελάκη – Ανδρουλάκη στο Φανάρι!

Must Read

Ο Κυριάκος ως γνωστόν, έχει πάρα πολλούς φίλους στην Τουρκία. Αδελφικούς φίλους, με τους οποίους διατηρεί μακροχρονίους δεσμούς. Ατσάλινους δεσμούς. Δεν θα πω «επάργυρους», για να μην παρεξηγηθώ.

Στον Βόσπορο λοιπόν για τα Θεοφάνεια, θα συμβεί κάτι ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν στο Μαξίμου, επιμένουν ότι ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης θα συμμετάσχει στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Βόσπορο. Θα είναι μία καλή ευκαιρία να συναντηθεί επί τέλους με τον Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο συνομίλησαν μόνο τηλεφωνικώς κατά την τελευταία επίσκεψη του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας στην Αθήνα.

 

Στον Βόσπορο όμως για τα Θεοφάνεια, θα βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ, Στέφανος Κασελάκης! Ο οποίος θα ταξιδέψει 13 ώρες σερί, ώστε να βρεθεί από το Τέξας στην Κωνσταντινούπολη, μόνο και μόνο για να πάρει την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη και να παρευρεθεί στον Αγιασμό των Υδάτων.

Είναι λοιπόν απολύτως λογικό για έναν ηγέτη όπως ο Κυριάκος που «παρακολουθεί» στενά τις πολιτικές εξελίξεις, ειδικά στον χώρο της αντιπολίτευσης, να επιθυμεί πλήρη ενημέρωση για την συγκεκριμένη «σύμπλευση» στα ύδατα του Βοσπόρου.

Θα το επιτύχει μάλιστα αρκετά εύκολα, ανώδυνα και ακίνδυνα. Δεν θα χρειαστεί ούτε κλιμάκιο από την Αθήνα, ούτε μαϊμού διπλωμάτες σε ρόλο «πιστών – ωτακουστών». Έχει άλλωστε τόσους φίλους στην Τουρκία, που θα μαθαίνει τα πάντα σε «ζωντανή μετάδοση»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This