Ξένα κέντρα ετοιμάζουν βρώμικο πόλεμο κατά του Κυριάκου: Τα όργια και τα ναρκωτικά!

Must Read

Ηταν εχθές το μεσημέρι όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ότι είχα κατασπαράξει το τελευταίο κομμάτι από το σούσι που ετοίμασε προς τιμήν μου ο καπετάνιος οικοδεσπότης, δια χειρός σεφ πρώην εκλεκτού καταστήματος εστίασης γνωστής τηλεπερσόνας, αυτό με τα πολλά μπαμπού, η οποία παραδόξως δεν συμπεριλήφθηκε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο.

Το τηλέφωνο έγραφε μπροστά «ντόρτια». Πάγωσα μόλις είδα το νούμερο.

Το καλό σενάριο ήταν η κλήση να ερχόταν από κορυφαίο τραπεζίτη, εμβληματικού ιδρύματος, ο οποίος εσχάτως σκέφτεται να επαναπατριστεί.

Το κακό σενάριο ήταν η κλήση να γινόταν από γνωστό κατασκευαστή «υποδημάτων, από οπλισμένο σκυρόδεμα».

Δεν μπορούσα όμως να μην απαντήσω.

Στην άλλη άκρη της «γραμμής», 5G σύνδεσης δηλαδή, ακούστηκε μια γυναικεία φωνή με τη γνωστή, εκνευριστική προφορά. Ήταν η ίδια προφορά που βοήθησε την Μάργκαρετ Θάτσερ να γράψει ιστορία, αφού είμαι πεπεισμένος ότι τα συνδικάτα διαλύθηκαν, διότι οι εργάτες δεν άντεχαν πλέον να ακούν τα διαγγέλματα της.

Τελοσπάντων, η συμπαθής κατα τ’άλλα κοπέλα, είναι δημοσιογράφος πασίγνωστης βρετανικής εφημερίδας που κάνει θραύση με τα αφιερώματα της. Με ειδικότητα στις κρεβατοκάμαρες πολιτικών προσώπων και συγγενών, όπως τα όργια του Χάντερ Μπάιντεν με ναρκωτικά και ιερόδουλες στην Ουκρανία. Την δαιμόνια δημοσιογράφο τη γνωρίζω αρκετά χρόνια και θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω «γυναίκα – αράχνη», «μαύρη χήρα με ξανθές ανταύγειες» και μάτια εφιαλτικά με το πράσινο του καρχαρία.

Η «κίλερ» με το πληκτρολόγιο μπήκε κατευθείαν στο ψητό: «Μαξ, μαθαίνω ότι θα στείλετε στην ευρωβουλή πρόσωπο που οργάνωνε θεάματα με ομαδικά όργια και έκανε χρήση ναρκωτικών»!

– «Όχι Σάντυ! Αυτά είναι fake news της τοξικής κομμουνιστικής αντιπολίτευσης» ούρλιαξα αυθόρμητα…

– «Άσε τα «περιττώματα του ταύρου» Μαξ! Γνωρίζω ότι ο πρωθυπουργός σου, ετοιμάζεται να στείλει και πρώην «…….» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»! Μού είπε με εμφανή βεβαιότητα…

αλίμονο! Ξένα κέντρα πρόκειται να εξαπολύσουν βρόμικο πόλεμο κατά του ηγέτη μας, την επόμενη των ευρωεκλογών!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This