«Τα μιλάει καλύτερα και από τον Χατζηαβάτη!»: Αποθέωση του υφυπουργού στην Τουρκία…

Must Read

Δεν παύει να δικαιώνεται ο πάνσοφος κυβερνήτης μας για τις επιλογές του. Για την ακρίβεια, δεν πρέπει να έχει υπάρξει τόσο επιτυχημένο και αποτελεσματικό υπουργικό συμβούλιο που να ταυτίζεται πλήρως με το όραμα του ηγέτη. Μιλάμε για dream team α λα Μητσοτακικά.

Τελευταίο κρούσμα κυβερνητικού θριάμβου, η εμβληματική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο «καραμανλοφάγος» Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Τάσος Χατζηβασιλείου στο Ελληνο-τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ Κωνσταντινούπολης εντυπωσιάζοντας τους συνέδρους. Τους Τούρκους συνέδρους εννοείται.

Γιατί;

Μα γιατί απευθύνθηκε στους Τούρκους συνέδρους σε άπταιστα τούρκικα!

 

Το ρεσιτάλ αυτό του υφυπουργού ενθουσίασε πραγματικά τον Κυριάκο των Ελλήνων, ο οποίος βλέποντας σε video χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του άρχισε να κοκορεύεται και να φουσκώνει από υπερηφάνεια για τις επιλογές του.

Στέλεχος του Μαξίμου μάλιστα μου είπε με τρεμάμενη από δέος φωνή: «Ο Χατζηβασιλείου μιλάει τα τούρκικα καλύτερα κι από τον Χατζηαβάτη»!

Πραγματικά, αυτό που έχει επιτύχει ο Κυριάκος ειδικά στο υπουργείο εξωτερικών, θα γραφτεί στην ιστορία. Πρώτα η τουρκική τηλεόραση αποθεώνει τον υπουργό Γεραπετρίτη και αμέσως μετά, οι Τούρκοι αποθεώνουν τον υφυπουργό Χατζηβασιλείου!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και υπάρχουν κάτι ψευτοπατριωτες σαν τον Φαήλο που αντί να ασχολούνται με αυτά έχουν κάνει μείζον θέμα τις σφαλιάρες που πέφτουν στα πανεπιστήμια…

  2. Πού μας έχετε Μπλέξει ρεεεεεεεεε;;;;;;
    Πού πας έχετε Μπλέξει ρε ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ 41%.;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Έχει Πλάκα νά γιορτάσατε τήν Απελευθέρωση τής ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΜΑΣ στις 25 Μαρτίου.
    ΆΝΤΕ την επόμενη φορά να τους δώσετε 51% καί νά κάνουν Πρωτεύουσα τής χώρας ΤΟΥΣ την
    ΑΘΉΝΑ, .
    Πού έχουμε Μπλέξει, ρε ΣΤΡΑΤΗΓΈ
    ΜΑΚΡΥΓΙΆΝΝΗ.;;;;;;;;;;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This