Ο κακός οιωνός για τον Βορίδη μέσω του Παππά

Must Read

Κάποτε ο Μάκης Ψωμιάδης χαιρέτησε τον Αργύρη Σαλιαρέλη την ημέρα που είχε το δικαστήριο από τη μήνυση του Κώστα Λαλιώτη και έπειτα από μερικές ώρες οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό. Πολλοί είχαν σχολιάσει εκείνη τη χειραψία ως κακό οιωνό, για τον άλλοτε πρόεδρο της ΑΕΚ.

Το περιστατικό θυμήθηκε παλιός κοινοβουλευτικός όταν είδε τον Μάκη Βορίδη να χαιρετάει μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής τον καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά. Να ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, για να σε στείλουν στο εδώλιο κι εσύ να χαιρετάς τον μόνο καταδικασμένο πολιτικό του κοινοβουλίου; Αν δεν είναι αυτό κακό σημάδι, τότε ποιο είναι για τον νέο… Μάκαρο;

Το μόνο «ελαφρυντικό» είναι ότι ο Νίκος Παππάς καταδικάστηκε επειδή έφερε λεφτά στα δημόσια ταμεία, όχι επειδή τα άδειασε. Γεγονός που δεν ισχύει στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This