Πριβέ πάρτι για τον νεοφώτιστο γιο τους, διοργάνωσαν οι Δημήτρης Τερζόπουλος και Νάντια Φειδάκη

Must Read

Χαρές και γεννητούρια έχουμε, επιτέλους, στην αθηναϊκή society. Γονείς έγιναν πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Καπόπουλος και η Νικολέττα Βέτση, ενώ στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Αλεξάνδρα Λοΐζου, κάνοντας τον σύζυγό της Ανδρέα Παναγιώτου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί οι περισσότερες glam βαφτίσεις του φετινού καλοκαιριού να ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας, όπως της κόρης του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου στη Μύκονο, αλλά η ωραιότερη βάφτιση, αν και σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, τελέστηκε στην έπαυλη της οικογένειας Φειδάκη, στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με την Espresso, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τερζόπουλος και η σύζυγός τους Νάντια Φειδάκη βάφτισαν τον γιο τους, με νονές του νεοφώτιστου την καλλονή θεία του Αγγελίνα Φειδάκη και τη Νίκη Καποπούλου. Το πριβέ πάρτι -με το εξαιρετικό γούστο της οικοδέσποινας και μητέρας του νεοφώτιστου– δόθηκε γύρω από την πισίνα της έπαυλης, ενώ ο γνωστός dj Αντώνης Δημητριάδης διασκέδασε τους παρευρισκομένους.

Tο αφαν γκατέ της ναυτιλίας

Να θυμίσουμε ότι το ιερό μυστήριο του γάμου τους τελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018. Οι 500 καλεσμένοι, το αφαν γκατέ της ναυτιλίας και του επιχειρηματικού lobby, έμειναν άφωνοι με την ομορφιά της νύφης, που στην κυριολεξία έλαμπε με το haute couture νυφικό του διάσημου Λιβανέζου σχεδιαστή Rami Kadi.

Ακολούθησε υπερπαραγωγή γαμήλια δεξίωση στους κήπους της βίλας, που είχε μεταμορφωθεί με ειδικά στέγαστρα σε χολιγουντιανό σκηνικό. Δεκάδες ροτόντες και μακρόστενα τραπέζια στολισμένα με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, παιώνιες, κεριά και ασημένια μαχαιροπίρουνα συμπλήρωναν το ονειρικό σετ του γαμήλιου art de la table.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας της πρωτότοκης κόρης του επιχειρηματικού ζεύγους Γιώργου και Βάσως Φειδάκη (που από τα κλιματιστικά κατάφερε να εισχωρήσει και στα καράβια με τη ναυτιλιακή Globus Maritime Ltd.) με τον αντιπρόεδρο της Pharma Center, εταιρίας προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς, και απόφοιτο του Kingston University, είχε happy end, όπως ακριβώς στα παραμύθια, ενώ την ευτυχία του ολοκλήρωσε η γέννηση του γιου τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This