Η 88χρονη Μέλπω Ζαρόκωστα χειρουργείται αύριο στο ισχίο! «Έχω εξοικειωθεί με τις αρρώστιες»

Must Read

«Θα χειρουργηθώ την Τρίτη στο ισχίο. Κοντεύω τα 90 χρόνια μου, όμως δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι να μπω στο χειρουργείο. Το πολύ πολύ ή θα με κλαίτε ή θα ξεπεράσω τα 100 και θα συνεχίσω να σας λέω ιστορίες».

Με πολύ χιούμορ η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του σινεμά Μέλπω Ζαρόκωστα λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο χειρουργείο μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα για τη νέα περιπέτεια με την υγεία της.

Πριν από μερικά χρόνια η πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστρια του Λάμπρου Κωνσταντάρα, του Ντίνου Ηλιόπουλου, του Κώστα Χατζηχρήστου, του Διονύση Παπαγιαννόπουλου και πολλών άλλων μεγάλων ηθοποιών είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν αποκάλυψε ότι πάλεψε με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Τώρα, στα 88 χρόνια της, ετοιμάζεται να δώσει ακόμα μία μάχη. Ήταν στο σπίτι της με μια μικρή βαλίτσα στο χέρι, έτοιμη να εισαχθεί στο ΚΑΤ, όπου την Τρίτη το πρωί θα γίνει η εγχείρηση.

«Πριν από μερικά χρόνια είχα κάνει εγχείρηση στο δεξί ισχίο και τώρα προέκυψε το αριστερό. Εκεί που περπατούσα μια μέρα, άκουσα ένα κρακ στο αριστερό πόδι. Πήγα στον γιατρό μου, με είδε και κατάλαβε πως θέλει “μαντάρισμα” το ισχίο. Νομίζω πως σε θέματα υγείας είμαι σκληρό καρύδι. Έχω εξοικειωθεί με τις αρρώστιες και δεν τους δίνω ιδιαίτερη σημασία» λέει στην «Espresso», εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά.

«Θέλω να πείτε στον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια ότι τους ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον τους. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσω να είμαι μαζί σας και ύστερα από αυτό το χειρουργείο, και θα περπατάω και θα χοροπηδάω. Είμαι αισιόδοξη» λέει συγκινημένη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This