Το ζευγάρι Χατζάκης – Παλαιολόγου κάτω από την ίδια θεατρική στέγη

Must Read

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο Χυτήριο. Ο Σωτήρης Χατζάκης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα συνυπάρξουν το φετινό καλοκαίρι στον ίδιο πολιτιστικό χώρο, πλην όμως σε διαφορετικές παραστάσεις, τις οποίες θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Μυλωνάς.
Εκείνος θα πρωταγωνιστήσει στο «Δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν, που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Εκείνη θα αναλάβει δράση στον μονόλογο «Υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζεραλντίν Αρον, που θα ανεβεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου και θα παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο, στο Γκάζι, παρουσία και των άλλων συντελεστών των δύο παραστάσεων. Εμφανώς ευδιάθετος, που έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας, ο Σωτήρης Χατζάκης έκανε ακόμη και χιούμορ αναφορικά με τον σκηνοθέτη και την αγαπημένη του. «Με τον Δημήτρη έχουμε μια πολύ έντονη, περίεργη και παράδοξη σχέση. Κατά έναν περίεργο λόγο μού παίρνει όλο τις γυναίκες» είπε χαριτολογώντας στους ανθρώπους των media και συνέχισε μιλώντας για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο αυτό το καλοκαίρι.

Με τη σειρά του ο σκηνοθέτης των δύο θεατρικών έργων Δημήτρης Μυλωνάς τόνισε πως προσπαθούν όλοι μαζί να βάλουν μπροστά τις μηχανές μέσα σε αυτήν τη συγκυρία. «Κάνουμε δύο έργα που τα έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη, γιατί πρόκειται για κωμωδίες. Το “Δάνειο” έχει να κάνει με την Ελλάδα και την οικονομική κρίση και από την άλλη έχουμε το “Υπέροχο διαζύγιο” με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά» ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This