Οργισμένη η Ζέτα Δούκα ξεσπά για την πυρκαγιά στο Ματι

Must Read

Μία πυρκαγιά που συντάραξε όλο το πανελλήνιο ήταν αυτή που ξέσπασε στις 23 Ιουλίου του 2018 κοντά στο Νταού Πεντέλης, η οποία επεκτάθηκε και πέρασε μέσα από τους οικισμούς Νέος Βουτζάς και Μάτι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάρα πολλοί άνθρωποι.

Ήταν η φονικότερη πυρκαγιά τον 21ο αιώνα, παγκοσμίως μετά τις πυρκαγιές της Αυστραλίας το 2009.

Το δικό της μήνυμα ήθελε να στείλει η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα, για την μαύρη επέτειο της τραγωδίας που βιώσαμε, η οποία είναι επίκαιρη καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία για λάθη και στοιχεία συγκάλυψης βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagkram , ανάρτησε φωτογραφίες μέσα από τις οποίες εκφράζει την επιθυμία της για δικαιοσύνη προς τιμή των συνανθρώπων της που χάθηκαν έτσι άδικα.

«Μάτι 23/7/2018…Σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μια μέρα ΠΕΝΘΟΥΣ για τους 102 συνανθρώπους μας που πέθαναν μαρτυρικά αλλά και μια μέρα ΝΤΡΟΠΗΣ για όσα έγιναν ή δεν έγιναν και κυρίως- όσα ειπώθηκαν για να καλύψουν τις ευθύνες, που πρέπει οπωσδήποτε να αποδοθούν! Ας μας γίνει μάθημα και ποτέ να μην επαναληφθεί! #δενξεχνώ #μάτι #δικαιοσύνη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This