Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που δεν περιμένατε ποτέ ή σχεδόν τους είχατε ξεχάσει, οι οποίοι θα σας απασχολήσουν έντονα και θα ενδιαφερθούν για εσάς. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογισμό, για να μη βρεθείτε ξανά με πληγωμένο εγωισμό. Μπορεί και οι άλλοι να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μόνο αυτή που εσείς θα τους επιτρέψετε να έχουν. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ιδίως αν σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο. Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις. Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε. Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, γιατί θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί αυτή την περίοδο δεν είναι το πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά το πώς θα τη μειώσετε, ώστε να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές άλλων. Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων, για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη. Εχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι. Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας, ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι και να αφεθείτε στη χαρά του έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού τη μία το σκορπίζετε και την άλλη το κάνετε το πρωτεύον ζήτημα της ζωής σας. Η υγεία και η ομορφιά θα είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεδεμένοι με την ψυχική σας διάθεση, οπότε μην αφήσετε τις συγκρουόμενες πλευρές του εαυτού σας να σας αποδιοργανώσουν. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές. Η εβδομάδα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δεν φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο.

ΛΕΩΝ: Δώστε στην εμφάνισή σας ένα νεανικό στιλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις. Το στρες δεν θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε αφού τις περισσότερες φορές το προκαλείτε από μόνοι σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν ανανεωτικό τόνο. Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες. Ο επαγγελματικός τομέας σάς υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Η διάθεσή σας, που όλο και θα καλυτερεύει, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας, θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια και έτσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια. Η εβδομάδα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι’ αυτό να έχετε τον νου σας, αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι. Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε μια καλύτερη βάση τη σχέση σας που έχει κλονιστεί αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας ή να την απομακρύνετε αν στάθηκε κατώτερη της αγάπης σας. Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πραγματική τους διάσταση, ενώ οι πρώτες αναλαμπές της οικονομικής σας ανάκαμψης θα γίνουν εμφανείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν η σχέση σας κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή να ξέρετε πως θα σπάσει οριστικά. Προσέξτε λίγο παραπάνω τι και πώς το λέτε στον σύντροφό σας, για να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για διαπληκτισμούς. Μην είστε καταπιεστικοί απέναντί του, γιατί τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε μαζί του μπορείτε να την πραγματοποιήσετε με διαφορετικό ύφος και να πετύχετε πολύ περισσότερα. Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας θα σας δημιουργήσουν φόβους αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά. Ομως, καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας θέλετε να είστε σίγουροι, τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το γαλάζιο σύννεφο που είχατε φτιάξει θα αρχίσει να διαλύεται και δεν θα ήταν ωραίο να πέσετε ξαφνικά, αφού είχατε προειδοποιήσεις. Πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια αν η επιθυμία σας είναι να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές της σχέσης σας. Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που θα έχετε για τις κινήσεις του συντρόφου σας θα φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις και κόντρες, που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές. Εχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή και αυτά μόνον οι σταθερές σχέσεις μπορούν να σας τα προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχθείτε προτάσεις άλλων που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δεν χρειάζεται, γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δεν θα σας ωφελήσει, όσο «καλά παιδιά» και αν σας θεωρούν. Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, τουλάχιστον από δική σας υπαιτιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να μπλεχτείτε σε παρασκήνιο ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο. Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε κάποιο ταξιδάκι.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα. Περισώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες. Η αρχή μιας καινούργιας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές και σε ορισμένους από εσάς μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε και τους μελλοντικούς σας στόχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This