Η νεοφώτιστη Έλενα έκλεψε την παράσταση ακόμα και από το ζεύγος Καραμανλή

Must Read

Βαφτίσια σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, αλλά παρουσία των κουμπάρων τους Κώστα και Νατάσας Καραμανλή για τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τη σύζυγό του Εύα Ντογιάκου. Βάφτισαν τη δεύτερη κορούλα τους στον Άγιο Τρύφωνα Τερψιθέας, στην Άνω Γλυφάδα, στη γειτονιά που μεγάλωσε ο δήμαρχος.

Η μικρή πήρε το όνομα Έλενα, από τη γιαγιά της και νονός της ήταν ο άνθρωπος που την έφερε στον κόσμο, ο μαιευτήρας Θοδωρής Καλαμπόκας.

Η Έλενα ήταν πολύ ήσυχη στην κολυμβήθρα κι ύστερα αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του παππού της, αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογάκου.

Κοντά στο ευτυχισμένο ζευγάρι, τον Γιώργο και την Εύα Παπανικολάου, βρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του Νατάσα, που -ως γνωστόν- πάντρεψαν το ζευγάρι πριν από τρία χρόνια.

Ο Κώστας Καραμανλής, όπως παρατηρήσαμε, διατηρεί το μούσι που απέκτησε στην καραντίνα, ενώ η Νατάσα μακραίνει τα μαλλιά της. Ο πρώην πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Γλυφάδας διατηρούν πολύ στενή, οικογενειακή φιλία εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Ο Γιώργος Παπανικολάου, άλλωστε, θεωρείται «πολιτικό παιδί» του Κώστα Καραμανλή.

Καλεσμένοι ήταν, επίσης, η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η βουλευτής Νοτίου Τομέα της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Εκτός από τη νεοφώτιστη, την παράσταση έκλεψε και η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους, η Μαρίτα, τσαχπίνα και τρισχαριτωμένη μέσα στο μακρύ άσπρο φουστανάκι της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This