Με λευκή δαντέλα η Μαριάννα Λάτση στον υπέρλαμπρο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας  (video)

Must Read

Ο γάμος της χρονιάς για την ελληνική showbiz τελέστηκε  στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Η μεγαλοεπιχειρηματίας Μαριάννα Λάτση πάντρεψε την 27χρονη κόρη της Εριέττα Κούρκουλου με τον καλό της καρδιάς της, τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Με δρακόντια μέτρα ασφαλείας και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το μυστήριο τελέστηκε σε μικρό εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Αν και το αρχικό σχέδιο των νεόνυμφων ήταν να παντρευτούν στην Αντίπαρο, τα πλάνα τους άλλαξαν τελευταία στιγμή και επέλεξαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην αριστοκρατική Μύκονο.  

Το νυφικό της Εριέττας από τον Vrettos Vrettakos

Η πανέμορφη Εριέττα, κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έλαμπε στο ιδιαίτερο νυφικό της που σχεδίασε για εκείνη ο διάσημος μόδιστρος Vrettos Vrettakos, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαριάννα, κολλητή της Εριέττας και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Η Μαριάννα Λάτση, που συνόδευσε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό, επέλεξε να φορέσει λευκή ολόσωμη φόρμα από δαντέλα, η οποία τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η γόνος της μεγαλοεπιχειρηματικής οικογένειας, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό της Εριέττας, ενώ δύσκολα θα μπορούσε κανείς να ξεχωρίσει ποια από τις δύο είναι η… νύφη. 

Η λαμπερή δεξίωση

Στη λαμπερή δεξίωση στην παραλία του Αγραρίου έφτασαν περίπου 100 καλεσμένοι. Όπως μεταδίδει το Mykonos Live TV,  η διακόσμηση ήταν φαντασμαγορική με διάσπαρτες ντισκομπάλες στην άμμο και πρόγραμμα με βεγγαλικά. Στην δεξίωση σερβιρίστηκε και μενού για vegan ενώ τους καλεσμένους ψυχαγώγησε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Τους ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον» και καλούς απογόνους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This