Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz συνεχίζουν να «οργώνουν» την Ελλάδα

Must Read

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των ερωτευμένων ζευγαριών. Ακόμη και φέτος, που οι διακοπές δεν αποτελούν τόσο εύκολη υπόθεση εξαιτίας της πανδημίας, πολλά λαμπερά πρόσωπα της showbiz ξεχύθηκαν ζευγαρωμένα σε θάλασσες και ακτές, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και πάνω απ’ όλα τον έρωτά τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, μετά την ολιγοήμερη απόδρασή τους με σκάφος στο Ιόνιο, επέστρεψαν στην καλοκαιρινή βάση τους, την Κρήτη. Η ηθοποιός και ο σεφ ταξίδεψαν εκεί στις αρχές Ιουλίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λευτέρη σε εστιατόριο του νησιού, συνδυάζοντας έκτοτε και τις διακοπές τους. Με «ορμητήριό» τους το Ηράκλειο, οι δύο ερωτευμένοι σύζυγοι πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις σε διάφορα σημεία της Κρήτης. Όπως πρόσφατα που πήγαν οδικώς στα Χανιά και στο μαγευτικό Ελαφονήσι, απ’ όπου μοιράστηκαν φωτογραφίες και stories με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κάπου εκεί κοντά, στα Χανιά της Κρήτης και πάλι, αλλά σε άλλη πανέμορφη παραλία έδωσαν το στίγμα τους μέσα από τα social media η Βασιλική Ρούσσου και ο Αντώνης Τσαπατάκης, το νέο ζευγάρι της showbiz, που αποκάλυψε η «Espresso» πριν από λίγο καιρό. Ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης και η πρώην παίκτρια του «My style rocks» επισκέφτηκαν την παραλία Φαλάσαρνα και δημοσιοποίησαν αμφότεροι φωτογραφίες από την εξόρμησή τους.

Την ίδια στιγμή, στον όμορφο βορρά, συγκεκομμένα στη Χαλκιδική, περνούν τις οικογενειακές διακοπές τους με ασφάλεια η Χριστίνα Αλούπη και ο άντρας της Κωνσταντίνο Κέφαλος, οι οποίοι ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα από την Αμερική. Η όμορφη παρουσιάστρια διαθέτει εξοχικό στην περιοχή μαζί με τον άντρα της και σχεδιάζουν να περάσουν εκεί όλο τον Αύγουστο.

Στο μεταξύ, στο Ιόνιο ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου συνεχίζουν τις εν πλω εξορμήσεις τους. Αφού πέρασαν μερικές ημέρες στην Κεφαλλονιά, η γοητευτική ηθοποιός και ο δημοφιλής καλλιτέχνης κάνουν ένα tour στα υπόλοιπα Επτάνησα μαζί με φιλικό τους ζευγάρι. Η παρέα έχει ήδη επισκεφτεί την Ιθάκη και τους Παξούς και τα social media της Τόνιας έχουν γεμίσει ειδυλλιακές εικόνες.

Δείτε επίσης: H Βίκυ Χατζηβασιλείου εθεάθη στη Μύκονο με ολόσωμο μαγιό και… καλλίγραμμο σώμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This