Πυρ από τον μετρ των αστυνομικών σειρών Πάνο Κοκκινόπουλο για τα realities

«Για μένα τα reality είναι ντροπή και απαξίωση του ανθρώπινου είδους»

Must Read

Για τον Πάνο Κοκκινόπουλο αποτέλεσμα της καραντίνας είναι η νέα μίνι σειρά αστυνομικού μυστηρίου με τίτλο «Ενας μικρός πρίγκιπας», η οποία θα μας θυμίσει παραγωγές του Netflix, καθώς, όπως λέει ο ίδιος ο δημιουργός, αυτή η τηλεόραση είναι το παρόν και το μέλλον για τη νέα γενιά.

Η «Espresso» πέτυχε τον μετρ των αστυνομικών σειρών «Δέκατη εντολή», «Κόκκινος κύκλος» και «Ου φονεύσεις» σε μια πολύ δημιουργική φάση, καθώς παλεύει με ήρωες σκοτεινούς, βουτηγμένος σ’ ένα θρίλερ.

«Η σειρά ξεκινά μετά τη χούντα το 1974 και θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω θρίλερ εποχής» εξομολογείται ο Πάνος Κοκκινόπουλος και συνεχίζει: «Βασικά ήθελα να την κάνω ταινία, αλλά πιστεύω πολύ στην τηλεόραση και ειδικά στη νέα μόδα των μίνι σειρών. Μιλάω με διάφορα κανάλια και θα βγει στη μικρή οθόνη το 2021. Πιστεύω πολύ ως δημιουργός και θεατής σε πλατφόρμες τύπου Νetflix! Βλέπω σειρές όποτε θέλω, τις σταματώ και αρχίζω ξανά, όταν έχω χρόνο. Το σενάριο της σειράς το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα και συνεχίζω ακάθεκτος. Οταν κάθεσαι στο σπίτι νιώθεις ότι είσαι άνεργος και για εμένα που τρέχω πάντα είναι μια συνθήκη που δεν τη γνωρίζω».

Η συζήτησή μας έρχεται και στο φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη να μη μασά τα λόγια του. «Η τηλεόραση είχε πάντα reality. Είναι ένας μύλος. Μπορεί να προσφέρει από την καλύτερη σειρά έως το χειρότερο σκουπίδι. Τα reality μού προκαλούν αναγούλα. Πολλοί με ρωτάνε: “Πάνο, δεν έχεις δει το ‘‘Big Brother”; “Οχι” τους απαντώ, ούτε στο παρελθόν ούτε τώρα. Για μένα τα reality είναι ντροπή και απαξίωση του ανθρώπινου είδους. Δεν πρόκειται λοιπόν να κάτσω να τα δω, ούτε θέλω να ξέρω για αυτά, γιατί σέβομαι τον άνθρωπο» λέει χωρίς περιστροφές.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης έχει συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό νέους θεατρικούς ηθοποιούς και όταν του το θυμίζουμε, γελά. «Δεν φέρνει μόνο ένας κούκος την άνοιξη. Δεν φτάνουν μόνο οι νέοι ηθοποιοί για να κάνεις επιτυχία, γιατί όλοι αυτό σκέφτονται βλέποντας τις “Αγριες μέλισσες”. Το προσπαθούν, δεν τους βγαίνει μετά και στεναχωριούνται. Χρειάζεται συνδυασμός. Χαίρομαι που γίνονται σειρές. Σειρές ακόμη και στην ΕΡΤ. Χρειάζεται υπομονή στην ΕΡΤ. Ενα κανάλι ξεχασμένο με 3% τηλεθέαση θέλει λίγο χρόνο για να μπει στο τηλεκοντρόλ του κόσμου. Αλλά κάτι κάνει τώρα και αυτό μου αρέσει πολύ» τονίζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This