Συνελήφθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί με τη σύντροφό του

Εις βάρος του ζευγαριού εκκρεμμούσαν δικαστικές αποφάσεις

Must Read

Συνελήφθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί με την σύντροφό του Ελένη στο Περιστέρι, το απόγευμα της Πέμπτης.

Σε βάρος του διάσημου παρουσιαστή εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης που σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση. Για την σύντροφό του εκκρεμούσε ένταλμα που σχετιζόταν με οικονομικές παραβάσεις.  Το ζευγάρι δεν είχε εκτίσει/εξοφλήσει τις ποινές που εκρεμμούσαν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μια μηχανή με αστυνομικούς ΔΙΑΣ πραγματοποιήσε έλεγχο στο αυτοκίνητο του παρουσιαστή ενώ βρισκόταν σε περιοχή του Περιστερίου.  Σύντομα διαπίστωσαν ότι εις βάρος του ζευγαριού εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και προχώρησαν σε συλλήψεις.

Από πλευράς τους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η σύντροφός του υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν για τις δικαστικές αποφάσεις και τα ένταλματα που εκκρεμούσαν εις βάρος τους.

Update: Η περιπέτεια του παρουσιαστή και της συντρόφου του έληξε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, μετά από εντολή εισαγγελέα. Το ζευγάρι θα κληθεί να επιλύσει τις διαφορές του με τη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This