Γιώργος Καράβας: «Έρχονται καινούργια πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα» (video)

Must Read

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Καράβας μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από τον νέο κύκλο του GNTM.

Το μοντέλο έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα έχει το ριάλιτι από τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως πρόκειται να δούμε καινούρια και όμορφα πράγματα που δεν θα έχουνε σχέση με καμία από τις προηγούμενες χρονιές.

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό» είπε.  Βέβαια, ο coach του GNTM τόνισε ότι θα του λείψει η Βίκυ Καγιά, λέγοντας πως και εκείνος το έμαθε λίγο προτού βγει το δελτίο τύπου του καναλιού.

«Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά» κατέληξε ο Γιώργος Καράβας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This