Μαρίνα Σάττι: «Έχω ακούσει σχόλια για την καταγωγή μου! Στεναχωριόμουν και ένιωθα και ανασφάλεια» (video)

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για τα αρνητικά σχόλια που άκουγε μικρή λόγω της καταγωγής της.

Must Read

Η Μαρίνα Σάττι είναι μία τραγουδίστρια της οποίας η μουσική χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό παραδοσιακών ήχων με urban στοιχεία, ρυθμούς και παραγωγή. Το πρώτο της  single που κυκλοφόρησε ήταν οι «Κούπες», μια πρωτότυπη διασκευή του παραδοσιακού σμυρνέικου τραγουδιού «Θα Σπάσω Κούπες», το οποίο κέρδισε γρήγορα εντυπώσεις. Ένα χρόνο αργότερα όμως κυκλοφόρησε το τραγούδι «Μάντισσα» το οποίο ήταν εμπνευσμένο από ηπειρώτικους ρυθμούς και έγινε αμέσως viral.

Η καλλιτεχνική της πορεία έχει επηρεαστεί από τα ετερόκλητα ηθολογικά και πολιτιστικά ερεθίσματα που είχαν τα παιδικά της χρόνια, καθώς η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα.

Για την καταγωγή της και το bullying που είχε υποστεί σε μικρή ηλικία λόγω αυτής μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω ακούσει σχόλια για την καταγωγή μου όταν ήμουν μικρή. Όταν είμαστε μικροί στεναχωριόμαστε χωρίς να καταλαβαίνουμε και να δίνουμε βαρύτητα στα πράγματα. Ίσα ίσα που αυτή η ιδιαιτερότητα για την οποία μπορεί να ντρεπόμουν, τώρα είναι η δύναμή μου. Τότε όμως στεναχωριόμουν και ένιωθα και ανασφάλεια γιατί όταν δεν μοιάζουμε με τους γύρω μας σε κάτι, νιώθουμε ότι δεν θα είμαστε αποδεκτοί, δεν θα μας αγαπάνε»

Στη συνέχεια η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε σε μία περίοδο της ζωής της που ήταν αρκετά ευέξαπτη καθώς δεν της άρεσε η εξωτερική της εμφάνιση, θέλοντας να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα στους ανθρώπους κυρίως της νεαρής ηλικίας. «Θυμάμαι κάποια στιγμή που φορούσα και σιδεράκια ή που φορούσα γυαλιά και ντρεπόμουν γι’ αυτό που μπορεί να μου έλεγαν κάτι και να με πείραζε. Το λέω και για όλα αυτά τα παιδιά που μπορεί να ακούνε κάποια πράγματα και να στεναχωριούνται ή να τους ρίχνει, νομίζω έχει να κάνει και πώς νιώθουν οι ίδιοι με αυτό, να νιώθουν δυνατοί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This