Με χολιγουντιανό αέρα το εσωτερικό του σπιτιού του Φιλιππίδη που βγαίνει στο «σφυρί»

Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης για τη μεζονέτα στο Ψυχικό

Must Read

Την ώρα που η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ιδιαίτερα κλονισμένη, με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι ζήτησαν διακοπή της δίκης του καθώς ο ίδιος δεν είναι σε θέση να παραστεί, το εντυπωσιακό σπίτι στο Ψυχικό βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Μάλιστα ο πάλαι ποτέ αγαπητός ηθοποιός ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βιασμούς και απόπειρες σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, αναμένεται να εμφανιστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, «ακόμα και σε αναπηρικό αμαξίδιο -αν δεν έχει αποδημήσει εις Κύριον- μέχρι τότε», λέει ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες που έπεσαν «βροχή» σε βάρος του, βλέπει να «χάνεται» μετά από το εξοχικό του και η μεζονέτα του στο Ψυχικό η οποία κατασχέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. Η οικία με την χολιγουντιανή διακόσμηση επιφάνειας 365 τ.μ., έχει τιμή πρώτης προσφοράς τα 645.000 ευρώ. 

https://www.youtube.com/watch?v=REvdD_CMmr4

Το σπίτι διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ, 4 αποθήκες, ισόγειο, κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, wc και στον 1ο όροφο 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί κατά καιρούς ο ίδιος ο ηθοποιός με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This